Enorme roep om terugkeer van Inge Schrama bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We wisten dat Inge Schrama en haar personage Sjors mateloos populair waren bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar dat zó veel mensen voor de inmiddels gestopte actrice zouden kiezen in Wie is de Mooiste… Oud-GTST Actrice? had niemand verwacht!

Goede Tijden, Slechte Tijden is de langstlopende serie van Nederland. Actrices komen en gaan, maar van sommige vrouwen kunnen we maar moeilijk afscheid nemen. Pink je regelmatig nog een traantje weg om de GTST-exits van Tanja Jess, Marjolein Keuning, Victoria Koblenko of Inge Schrama? Vooral die laatste naam zorgt voor warme herinneringen bij velen!

Lees ook: Sjors heeft GTST uitgespeeld

Inge Schrama is meest populaire ex-GTST actrice

In onze Wie is de mooiste…-verkiezing kon deze week gestemd worden op jullie favoriete voormalig GTST-actrice. Vooral Inge Schrama’s Sjors Langeveld is blijven hangen, blijkt uit de uitslag!

[poll id=”43″]

Inge Schrama kreeg maar liefst 50% van de stemmen! Da’s veel, zeker als je ziet dat nummer twee Victoria Koblenko ‘slechts’ 27% van de stemmen kreeg. Ook Marjolein Keuning (14%) en Tanja Jess (9%) hebben blijkbaar niet zo’n stempel kunnen drukken als Inge.

Tijd voor comeback Sjors in GTST?

Zitten de producenten van Goede Tijden, Slechte Tijden op te letten? Nu ze in de soap steeds weer aan het teruggrijpen zijn naar ‘oude namen’, is het misschien tijd voor een comeback van Sjors. Dan moeten ze er wel voor zorgen dat niet Melissa Drost (die het ook heel verdienstelijk deed natuurlijk), maar Inge Schrama weer ten tonele verschijnt.

Lees ook: Inge Schrama is de ultieme Sjors

Dat gaat helaas nog ’n moeilijke klus worden. Hoewel Inge de kijkcijfers natuurlijk keihard op zou schroeven, lijkt de actrice voorgoed afscheid te hebben genomen van een leven voor de camera’s. Sterker nog, Inge (tegenwoordig weer Ingmar) wil helemaal niet meer in de spotlights. Na een serieuze burn-out stopte ze met GTST, en leidt ze nu een teruggetrokken leven met haar vriend en twee kinderen. Mocht Inge ooit tot inkeer komen: de deur staat voor Sjors altijd wagenwijd open!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?