Engeltje Sylvie Meis bewijst dat ze ‘good girl’ geweest is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schijnheilig of niet, Sylvie Meis is een engel deze Kerst. Ze fladderde zó onze Instagramfeed binnen…

Er ligt dit jaar een hele brave dame op je te wachten onder de kerstboom: Sylvie Meis! De kleine onderneemster heeft zich verkleed als kerstengel en beweert bovendien een ‘good girl’ te zijn geweest. Geloven we dat?

Lees ook: WAT! Sylvie Meis blijkt deelnemer The Masked Singer

Sylvie Meis is braaf geweest in 2020

Sylvie Meis heeft best een beetje gelijk. Terwijl we het voorgaande jaren hadden over de escapades van Sylvie, is het nu redelijk stil rondom de presentatrice. Tenzij je reclame maken op Instagram zondig gedrag vindt natuurlijk. Sylvie is gesetteld met één man, komt niet meer in opspraak en doet braaf haar ronde langs spelprogramma’s op de Duitse tv. Die engelenvleugels zijn wat dat betreft dus niet misplaatst. Die pakjes onder de boom heeft deze ‘good girl’ dubbel en dwars verdiend!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...