Emotionele Elize deelt historische video met WIDM-deelnemer Thomas van Luyn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontknoping van Wie is de Mol? 2022 komt met de dag dichterbij. Tijd dus voor zangeres Elize om deze emotionele beelden van kandidaat Thomas van Luyn te delen. 

Zangeres Elise van der Horst, oftewel Elize, heeft een historische video gedeeld van haar met Wie is de Mol? kandidaat Thomas van Luyn. Elize was al haar oude materiaal kwijt, maar na flink wat moeite heeft iemand haar oude beelden kunnen redden en digitaliseren. En daar kwam opeens een oude video naar boven die Elize zelf alweer vergeten was. Door het zien van de beelden werd Elize wel een klein beetje emotioneel. Ze had nooit gedacht de beelden terug te krijgen, ze wist van sommige beelden niet eens meer dat ze die had, maar nu kijkt ze met veel blijdschap terug naar een televisie opname die ze jaren geleden had met Thomas van Luyn. Thomas is een van de laats overgebleven deelnemers in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Is het echt toevallig dat Elize nu beelden van hem deelt of speelt er meer?

Lees ook: Hoe is het nu met Elise van der Horst, aka Elize
Thomas van Luyn brengt een muzikale ode aan Elize

In de video die Elize deelt op haar Instagram brengt Thomas van Luyn, tijdens Elize haar deelname aan de Mike & Thomas Show jaren geleden, een muzikale ode aan de zangeres. En die moet daar wel een traan van laten. Normaliter is het Elize die de romantische nummers moet zingen, dus dat iemand dat een keer voor haar deed was vrij nieuw voor de prachtige brunette. Ze wist niet wat haar overkwam. Elize kijkt dan ook met veel plezier terug aan dat warme moment tussen haar en Thomas. Gelukkig konden deze opnames nog gered worden, want het zou eeuwig zonde zijn als deze beelden voorgoed zouden verdwijnen. Daar is het liedje veel te mooi voor. Als Thomas de Mol is kan dit natuurlijk een prachtige afleidingsmanoeuvre zijn. Want hoe kan de Mol nou zo geniepig zijn, maar tegelijk zulke mooie serenades maken?

Is Thomas van Luyn de Mol op deze foto?

Oplettende kijkers hebben al weten te achterhalen dat de Mol waarschijnlijk Thomas van Luyn is. In een opname van een boot, waar de Mol zeer waarschijnlijk op staat, is een man met pruik te zien die in de camera kijkt. En van de zijkant lijkt hij wel heel erg op Thomas. Zou Thomas dan deze mysterieuze man en wellicht de Mol zijn? Nog maar een paar afleveringen te gaan en het verlossende antwoord is eindelijk hier. De zoektocht naar de Mol was nog nooit zo spannend, maar nadert toch echt zijn ontknoping. Dus blijf nog heel even op het puntje van je stoel zitten, want binnen de kortste keren kom je achter de identiteit van de Mol en leer je hoe deze persoon al vanaf dag één de boel heeft lopen saboteren en zichzelf verborgen heeft weten te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'