Emotionele Elize deelt historische video met WIDM-deelnemer Thomas van Luyn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontknoping van Wie is de Mol? 2022 komt met de dag dichterbij. Tijd dus voor zangeres Elize om deze emotionele beelden van kandidaat Thomas van Luyn te delen. 

Zangeres Elise van der Horst, oftewel Elize, heeft een historische video gedeeld van haar met Wie is de Mol? kandidaat Thomas van Luyn. Elize was al haar oude materiaal kwijt, maar na flink wat moeite heeft iemand haar oude beelden kunnen redden en digitaliseren. En daar kwam opeens een oude video naar boven die Elize zelf alweer vergeten was. Door het zien van de beelden werd Elize wel een klein beetje emotioneel. Ze had nooit gedacht de beelden terug te krijgen, ze wist van sommige beelden niet eens meer dat ze die had, maar nu kijkt ze met veel blijdschap terug naar een televisie opname die ze jaren geleden had met Thomas van Luyn. Thomas is een van de laats overgebleven deelnemers in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Is het echt toevallig dat Elize nu beelden van hem deelt of speelt er meer?

Lees ook: Hoe is het nu met Elise van der Horst, aka Elize
Thomas van Luyn brengt een muzikale ode aan Elize

In de video die Elize deelt op haar Instagram brengt Thomas van Luyn, tijdens Elize haar deelname aan de Mike & Thomas Show jaren geleden, een muzikale ode aan de zangeres. En die moet daar wel een traan van laten. Normaliter is het Elize die de romantische nummers moet zingen, dus dat iemand dat een keer voor haar deed was vrij nieuw voor de prachtige brunette. Ze wist niet wat haar overkwam. Elize kijkt dan ook met veel plezier terug aan dat warme moment tussen haar en Thomas. Gelukkig konden deze opnames nog gered worden, want het zou eeuwig zonde zijn als deze beelden voorgoed zouden verdwijnen. Daar is het liedje veel te mooi voor. Als Thomas de Mol is kan dit natuurlijk een prachtige afleidingsmanoeuvre zijn. Want hoe kan de Mol nou zo geniepig zijn, maar tegelijk zulke mooie serenades maken?

Is Thomas van Luyn de Mol op deze foto?

Oplettende kijkers hebben al weten te achterhalen dat de Mol waarschijnlijk Thomas van Luyn is. In een opname van een boot, waar de Mol zeer waarschijnlijk op staat, is een man met pruik te zien die in de camera kijkt. En van de zijkant lijkt hij wel heel erg op Thomas. Zou Thomas dan deze mysterieuze man en wellicht de Mol zijn? Nog maar een paar afleveringen te gaan en het verlossende antwoord is eindelijk hier. De zoektocht naar de Mol was nog nooit zo spannend, maar nadert toch echt zijn ontknoping. Dus blijf nog heel even op het puntje van je stoel zitten, want binnen de kortste keren kom je achter de identiteit van de Mol en leer je hoe deze persoon al vanaf dag één de boel heeft lopen saboteren en zichzelf verborgen heeft weten te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!