Hoe is het nu met Elise van der Horst, aka Elize

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen zal haar nog wel kennen van van het meest legendarische Kinderen voor Kinderen nummer. Maar hoe gaat het tegenwoordig met zangeres Elise van der Horst, oftewel Elize?

Je kent vast nog wel het meest populaire Kinderen voor Kinderen nummer van Elize. “Help, ik krijg…!” staat nog in iedereens geheugen gegrift. Hoe hard ze het ook probeert, de zangeres zal nooit meer van die associatie af komen. Maar ondertussen is er veel tijd overheen gegaan en heeft Elize, oftewel Elise van der Horst, nog veel meer gedaan. Lees snel verder om te zien hoe het tegenwoordig met haar gaat.

Lees ook: Elize van der Horst filmt ‘scheldpartij’ met vriend
Is het nou Elise of Elize?

Het is een klein beetje verwarrend, want is het nou Elise of Elize? Nou, beide mag je gewoon gebruiken. Elise is hoe de zangeres echt heet, maar haar artiestennaam is Elize met een Z. Toen ze bezig was met haar eigen website had ze een domein naam nodig en toevallig was Elise met een S al bezet. En nu vond ze het wel wat hebben als haar artiestennaam niet te veel zou verschillen van haar echte naam. Dus zo gezegd, zo gedaan. En inmiddels is de naam Elize niet meer weg te denken uit de Nederlandse artiestenwereld.

De stemproblemen van Elize

In 2009 onderging Elize een heftige stemoperatie. Ze kreeg last van haar stembanden en moest onder het mes. Er werd destijds gedacht dat Elize nooit meer zou kunnen zingen. Na der operatie mocht ze niet praten, en zingen was al helemaal verboden. Haar stembanden moesten genezen. Al haar optredens en concerten werden in een keer gecanceld. Nu was dat redelijk een zegen voor Elize. Haar drukke agenda verdween als sneeuw voor de zon en ze kon opeens haar droom om naar Amerika te verhuizen waar maken. Drie maanden logopedie later was ze volledig genezen. Ze haalt nog steeds de zelfde hoge noten als voorheen. Een klein wonder.

Elize maakt een comback

Toen ze in Amerika woonde werkte Elize voornamelijk aan nummers en muziek voor andere artiesten. Ook werd haar muziek veel gebruikt in televisieprogramma’s zoals X Factor en Dance Moms. Maar ’terug verhuizen naar Nederland’ begon toch steeds aantrekkelijker te klinken en uiteindelijk maakte Elize de overstap terug naar het kleine Nederland. Daar begon ze gelijk weer met optreden. Ze tekende een contract bij Redline Music en maakte een aantal nieuwe hitsingles. Sinds ze terug is uit Amerika is Elize flink aan het werken aan haar comeback. En dat gaat als een speer.

Relatie met Hedwiges Maduro

Helaas mannen, Elize is bezet! De zangeres heeft een relatie met oud-voetballer Hedwiges Maduro. En de twee gaan al lange tijd erg goed. Hedwiges is niet het enige bekende vriendje van Elize. In het verleden is ze ook aan de arm gezien van onder andere Tennisser Thiemo de Bakker, Di-rect-drummer Jamie Westland en Finse oud-voetballer Paulus Roiha.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!