Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Emma Wortelboer maakt zich vuil door juten banaan

Zoals je van Emma Wortelboer gewend bent plaatst de knappe presentatrice een plaatje waar eigenlijk geen touw aan vast te knopen is. De prachtige dame heeft namelijk een zakje in haar handen waarvan totaal niet duidelijk wordt wat er in zit. Emma vertelt je alvast één ding zeker, het is in ieder geval geen banaan. Wat zit er dan wel in godsnaam in dat zakje? En waarom heeft Emma in hemelsnaam al die vlekken op haar shirt? Is ze weer bezig met een nieuw programma? Het zijn een hoop vragen, maar het antwoord is helaas ver te zoeken. Emma blijft namelijk lekker mysterieus.

Lees ook: Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes
Emma Wortelboer poseert met vreemd zakje en raar hoedje

Misschien is Emma Wortelboer wel op pad voor een van haar vele televisie programma’s of een online show. Zou dit bijvoorbeeld een buitenlandse editie zijn van het programma Steken en Prikken? Waarschijnlijk niet, aangezien dat een Nederlands programma is en de foto is genomen in Kroatië. Wat Emma Wortelboer daar helemaal deed is niet bekend, maar het zal ongetwijfeld een avontuur zijn geworden. Dat is het namelijk al gauw als de bijzondere presentatrice ergens heen gaat.

Naast en doet Emma Wortelboer nu ook Steken en Prikken

Is er dan niks dat de prachtige presentatrice niet kan? Waar gaat dit programma met de knappe dame dan over? Nou het geeft antwoord op een belangrijke vraag: Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer gaat samen met Jurre Geluk op onderzoek uit. De twee presentatoren trekken door de Nederlandse natuur en zoeken het graag voor je uit. De foto van de bevlekte Emma zal wel niet uit deze show komen, maar toch is dit zeker een aanrader.
De bizarre outfits van Emma Wortelboer

Als je Emma Wortelboer volgt online, dan moet je iets bijzonders zijn opgevallen. De knappe presentatrice weet namelijk altijd in outfits te verschijnen die ergens wel verleidelijk zijn, maar ook gewoon heel erg raar. Zo heeft Emma altijd wel iets aan waardoor haar goed gevormde mooi uitkomt, maar combineert ze die outfit altijd met een of ander vreemd kledingstuk. Of dat nou haar schoenen, rare sokken, vreemd vest of ‘over de top’ bril is, er is altijd wel iets met de outfit van Emma dat niet klopt. Toch vinden de mensen het erg vermakelijk, want Emma heeft enorm veel volgers op social media. Die vinden het blijkbaar niet erg en kunnen voorbij de gekke combinaties kijken. Die hebben alleen maar oog voor het prachtige van deze uitzonderlijke presentatrice. En eigenlijk kan je ze geen ongelijk geven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?