Emma Wortelboer laat haar twee perfect ronde voetballen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer vergelijkt haar twee ballen met elkaar, en ziet eigenlijk geen verschil!

Wie de zwangerschap van Emma Wortelboer volgt heeft een topdag. De beeldige presentatrice deelde namelijk wat heerlijke kiekjes achter de schermen. En zeker gezien haar piepkleine topje bleef daar weinig aan de verbeelding over.

Emma Wortelboer trakteert fans op kijkje van ronde voetballen

En je kan natuurlijk ook niet anders verwachten dan dat Emma Wortelboer er een schattig grapje bij maakt. Van de charmante presentatrice zijn we niets anders gewend! Vandaar ook dat iedereen dolblij is met dit heerlijke Instagram-filmpje. Zo krijgen we Emma wel op heel natuurlijke wijze te zien! Het zou ons namelijk niets verbazen dat ze het filmpje zó spontaan besloot te maken. In deze outfit zal in ieder geval weinig voorbereiding zijn gegaan. Je kan het namelijk bijna geen outfit meer noemen! Al is de reden daarachter ook wel duidelijk. Emma’s buik lijkt echt op barsten te staan en ja, dan kan zo’n klein shirtje het natuurlijk ook niet meer aan. Gelukkig lijkt Emma ook om haar nieuwe formaat te kunnen lachen. Zo start ze de shot namelijk met een hele begrijpelijke vergelijking: een perfect ronde voetbal die op haar kapstok ligt.

Emma Wortelboer laat alles zien met barstend shirtje

Tenminste, dat lijkt Emma Wortelboer wel te denken. Want veel dichterbij dan dit filmpje komt het haast niet. Zo krijgen we Emma in wel héél relaxte outfit te zien. Haar topje weet haar middenrif gewoon niet te bedekken! En dat maakt het plaatje natuurlijk wel heel . Natuurlijk is het ongefilterde kijkje op haar rommelige kapstop voor veel fans ook een cadeautje. Hoe vaak krijg je dat nou van je favoriete BN’er te zien? En ook de details van Emma’s lounge outfit zal je weinig mensen over horen klagen zó comfortabel ziet het eruit! Met laaghangende broek en simpel wit shirtje schittert Emma namelijk in de ingezoomde spiegelbeelden. Met onbedekte buik, natuurlijk. Want die past écht niet in dat piepkleine topje; dat is te veel gevraagd van het arme stofje. En met al die heerlijke kijkjes achter de schermen is het ook logisch dat fans door het dolle zijn, toch?

Met welke man krijgt Emma Wortelboer een kindje?

Fans van Emma Wortelboer krijgen de laatste tijd namelijk héél veel te horen over haar privéleven. Zo moest Emma recent nog noodgedwongen een uitspraak doen over de vader van haar kindje. Want haar ex-vriend Tomer Azulay is dat zéker niet, vertelde Emma aan Tubantia. “Er stond nu overal dat ik het kindje krijg met Tomer, maar dat is niet zo. Hij is mijn ex,” verduidelijkt Wortelboer. Maar voor wie meteen op het puntje van z’n stoel gaat zitten, wacht totdat je de rest leest. Jammer maar helaas is dit namelijk geen teken dat Emma weer op de markt is. “Ik heb inmiddels een nieuwe vriend, Lars”. En daar gaat ze zelfs mee samenwonen, vertelt ze! En dat zagen sommige fans écht niet aankomen. Zwangerschap er nog bij! Gelukkig kan Emma daar ook wel om lachen. “Het moest toch een keer gebeuren”, grapt ze.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!