Emma Heesters schittert op ‘eerste festival van Nederland’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We gaan een festivalloze zomer tegemoet. Tenzij je het begrip ‘festival’ iets ruimer interpreteert. Want dan kan je binnenkort namelijk in festivalsfeer, in de open lucht, genieten van Emma Heesters & co. Je zal er wel een klein beetje geluk voor nodig hebben – de plekken zijn, zoals je begrijpt – beperkt.

Wie elk weekend depressief thuis zit te kijken naar zijn agenda, mokkend dat alle festivals die je dit jaar gepland had niet doorgaan, kan binnenkort toch een klein beetje vals spelen door tóch naar een festival te gaan! De concertreeks De Amsterdamse Zomer is in de open lucht, in het Olympisch Stadion, en is stiekem gewoon een festivalletje waar zeker niet de minste namen op het affiche staan. Wat dacht je van Emma Heesters?

Lees ook: TikTok Tuesday: Emma Heesters daagt je uit met outfits

Emma Heesters zingt op Amsterdamse Zomer

Nu de coronaregels steeds soepeler worden, is het voor concertorganisators toch nog mogelijk om in de zomer een aantal leuke openlucht-optredens op de agenda te zetten. Zo kan je heel juli en augustus in het Olympisch Stadion terecht voor een lading Nederlandse artiesten. Het heet De Amsterdamse Zomer, en wordt vanwege bezoekersaantallen over twee maanden uitgesmeerd. In verschillende tijdslots wordt bijna dagelijks live muziek gebracht in het stadion.

De tijdslot die waarschijnlijk het snelst vol zal raken is die van Emma Heesters, maar als je bij de blonde Beste Zangers-ontdekking achter het net vist, zijn er nog genoeg andere artiesten die jou een mini-festivalzomer willen bezorgen: zo zijn ook de namen van Glennis Grace en Trijntje Oosterhuis al bevestigd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.