Emma Heesters redt jouw Songfestivalweek in Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze week had één van de grootste weken uit de Nederlandse muziekgeschiedenis moeten worden. Het Eurovisie Songfestival, met eerst twee halve finales en vervolgens de grote finale, zou ons internationaal goed op de kaart zetten. Helaas gaat het hele feest niet door dit jaar. Om de pijn een beetje te verzachten worden er toch nog wat leuke programma’s met een Eurovisie-tintje ingepland deze week. AVROTROS trapt af met een speciale Beste Zangers-aflevering. Emma Heesters is ook van de partij. Zó werk je teleurstelling weg!

Er zijn weinig mensen die het Songfestival puur voor de goede muziek kijken. Voor de ‘neutrale’ kijker is het visuele aspect van de optredens ook belangrijk: welk supermodel in kort jurkje uit <willekeurig ver land> zingt hier zo vals? Wie is die knappe Roemeense inzending? Daar houden we ons mee bezig. Gelukkig komt AVROTROS met een goede vervanger: een avondje zuiver gezongen Songfestivalnummers met Emma Heesters!

Lees ook: Songfestivalinzending Roemenië is Barbiepop aan voorkant

Beste Zangers doen Songfestival

AVROTROS had nog een leuke Songfestivalspecial van hun kijkcijferkanon Beste Zangers op de plank liggen. Deze eenmalige show was waarschijnlijk niet voor Eurovisie-primetime bedoeld, maar omdat ze nu toch geen avondvullende halve finale van het liedjesfestijn uit kunnen zenden, is Beste Zangers: Songfestival de hoofdmaaltijd. Edsilia Rombley, die onderdeel van het Eurovisie-presentatieteam zou zijn, praat de avond aan elkaar. Lennie Kuhr en Maribelle, twee van onze deelnemers uit een ver verleden, zijn ook van de partij.

Lees ook: ‘Emma Heesters is leuker dan Davina Michelle’

Emma Heesters to the rescue

Emma Heesters mocht ook meedoen. Ze heeft, in tegenstelling tot veel van de andere Beste Zangers, niet echt een directe connectie met het Songfestival. Maar zingen kan ze. Een showtje neerzetten kan ze ook. Bovendien is ze razend populair. Waarom duwen we Emma niet gewoon naar voren als onze kandidaat voor volgend jaar? Dan is dit hele uitsteldrama in ieder geval niet voor niks geweest.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..