Emma Heesters oefent verleidelijke lach op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is een van de meest verleidelijke zangeressen van Nederland. Al heeft haar verleidelijke blik soms nog wat werk nodig. Maar Emma is hard aan het oefenen!

Zangeres Emma Heesters is erg verleidelijk. Dat valt niet te ontkennen. Toch moet Emma zelf nog even wennen aan dat feit. In de slaapkamer privé weet de bloedmooie artieste precies wat ze moet doen. Daar komen dan ook altijd de meest verleidelijk setjes tevoorschijn. Maar op het podium en op foto’s weet Emma soms nog niet helemaal wat voor blik ze moet trekken om zo verleidelijk mogelijk over te komen. Gelukkig oefent ze daar veel mee. Ook op haar nieuwste foto is Emma haar verleidelijke lach aan het oefenen.

Lees ook: Emma Heesters toont foto en video van wild weekendje weg

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma het ondeugende engeltje

Als een ondeugend engeltje, geheel gekleed in wit, kijkt Emma op naar de camera. Haar verleidelijke lach levert zeker punten op bij haar fans, voor wie Emma de mooiste vrouw van het land is. En daar kunnen ze nog wel eens gelijk in hebben. Voor je het weet staat Emma op nummer één in de FHM of een soortgelijke lijst en wordt ze gekroond tot allermooiste vrouw van Nederland. Daarom oefent ze ook continu haar zwoele blikken. Alles om straks die felbegeerde titel mee naar huis te nemen natuurlijk. Want de mooiste vrouw van Nederland worden is keihard werken. En mocht het nu niet lukken om hier in Nederland als knapste te worden gezien, dan heeft Emma in vele andere landen een fanbase opgebouwd die haar daar aan de  top zou kunnen helpen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Black or White, Emma is mooi in elke kleur

Niet alleen in maagdelijk wit, maar ook in zwart ziet Emma er geweldig uit. Haar zwarte jurkje zit strak genoeg om Emma’s prachtige lichaam goed uit te laten komen. Emma combineert de outfit met een stel ondeugende laarsjes die haar net een klein beetje langer maken. Ze ziet er daardoor net een klein beetje gevaarlijker uit. Ook op deze foto oefent ze goed haar verleidelijk blik. In haar zwarte strakke pakje mag Emma wel vaker optredens doen. Daar gaat niemand van klagen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Wat wordt de volgende grote hit van Emma?

Emma heeft net haar hiitsingel Meisje Zonder Naam uitgebracht en gaat met haar andere nummer Rendez Vous nog steeds keihard in alle hitlijsten. Emma scoort dus met haar nummers als een malle. De vraag is dus wat Emma haar volgende nummer gaat worden en vooral met wie. Misschien dan eindelijk een duet met de koningin van de samenwerkingen, Maan de Steenwinkel. Wat ze ook doet, het is hopen dat Emma net zo’n verleidelijk pakje aantrekt in de videoclip van dat nummer als dat ze op Instagram laat zien. Dan wordt haar volgende nummer gegarandeerd een hit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!