Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yes! Emma Heesters komt eindelijk weer eens met een nieuw nummer. De zangeres heeft bij ‘Meisje zonder naam’ uiteraard ook een heerlijke videoclip uitgebracht. Daarin zie je Emma een balletje slaan op de tennisbaan met Ronnie Flex…

Emma Heesters is druk bezig met het uitbreiden van haar succes en dat lukt haar nog steeds uitstekend! Heesters werd bekend door de covers die ze plaatste op haar Youtube-kanaal. Haar covers trokken, niet alleen vanwege haar gouden keeltje, veel kijkers aan en vanuit daar groeide haar carrière. Na haar deelname aan het programma Beste Zangers en een hit met Rolf Sanchez was ze binnen. Inmiddels heeft Emma bijna een miljoen volgers op Instagram en 4.5 miljoen volgers op Youtube. Nu blijft de zangeres ons telkens weer verrassen met nieuwe muziek. De nieuwe clip bij ‘Meisje Zonder Naam’ mag er ook wezen!

Emma Heesters op de tennisbaan met Ronnie Flex

Ronnie Flex en Emma Heesters scoorden eerder al een hit met Alles wat ik mis en zijn nu van plan om dat nog eens te doen. In de preview is al een stukje van het catchy nummer te horen en wij denken dat het weer een hit gaat worden! Voor de aankondiging van de videoclip poseerde ze al in een tennispakje op Instagram. Dat maakte ons natuurlijk heel nieuwsgierig, maar ze heeft ons gelukkig niet lang laten wachten. In de preview van de videoclip is te zien dat ze het samen met haar tennisvriendinnen opneemt tegen Ronnie en zijn team. We zijn niet alleen benieuwd naar wie de wedstrijd wint, maar ook of Emma een beetje fanatiek is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?