Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor enorm wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

De knappe blonde zangeres Emma Heesters zorgt voor flink wat beweging in haar auto. Ze zit per ongeluk aan een van haar knopjes in haar auto. Hierdoor komt er ineens beweging achter in de auto. Het lijkt er op dat ze per ongeluk de achterklep omhoog heeft gedaan, terwijl ze nog achter het stuur zit. Ze schrikt er zelf dan ook enorm van. Ze weet ook even niet meer welk knopje het nou was. Uiteindelijk heeft ze het knopje dan toch weer gevonden.

Emma zit in haar auto omdat ze daar kort in gesprek gaat met een aantal fans van haar. Ze laat hier haar nieuwe nummer ‘Contigo’ horen. Dit nummer heeft ze opgenomen met Rolf Sanchez, met wie ze vijf jaar geleden ook een zomerhit uitbracht. Dit nummer was enorm populair, maar sindsdien hadden de twee geen nummers meer uitgebracht samen. Tot nu dus. Haar fans vinden het uiteraard een geweldig nummer en de volgers van Emma ook. Ze vinden het leuk om te zien dat ze het nummer eerst aan fans heeft laten luisteren. Dit is natuurlijk een geweldige promotie voor haar nieuwe nummer! Bekijk de video van Emma hier. 

Emma Heesters

Meer zien van Emma Heesters doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe blonde zangeres Emma Heesters? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine veel leuke beelden van haar vetste concerten. Ook verdient ze veel geld met het promoten van producten, waarbij ze zichzelf altijd zo goed mogelijk op camera zet. Daarnaast heeft ze ook regelmatig fotoshoots, waarin ze de prachtigste, maar vooral bijna geen, kleding aan heeft. Daarnaast geeft Emma je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...