Emma Heesters deelt zwoele privé foto’s met bekende vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Heesters heeft sinds een tijdje weer met voetballer Wesley Hoedt. En natuurlijk maken de twee samen zeer mooie foto’s.

De mooie zangeres weet wel hele mooie foto’s te maken als ze samen is met haar vriendje Wesley Hoedt. Maar ook als ze een foto voor Wesley maakt, lijkt ze flink haar best te doen om ervoor te zorgen dat ze erg goed op het plaatje staat. De vriend van Emma Heesters heeft dus een positieve invloed op de zangeres. Die zorgt er namelijk voor dat ze ontzettend goed wordt opeens in het maken van mooie plaatjes. En dat is natuurlijk erg fijn voor haar fans, die elke dag zitten te wachten op nieuwe mooie foto’s van de blonde zangeres.

Wesley Hoedt en Emma Heesters toch weer bij elkaar

De vriend van Emma Heesters is Wesley Hoedt, een voetballer in België. En zoals dat gaat bij de meeste voetballers, was het ook bij Wesley af en toe een rollercoater van emoties. Want er ontstonden een hoop geruchten dat Wesley vreemd ging en die leken toch wel erg waar te zijn. Emma zette zelfs een punt achter de relatie op een gegeven moment. Maar blijkbaar kunnen ze niet te lang bij elkaar vandaan blijven, want Emma en Wesley zijn sinds een tijdje weer samen. En deze keer lijkt de relatie sterker dan ooit. Ze zijn momenteel aan het genieten in Dubai, het ideale vakantieland voor voetballers die een beetje privacy willen hebben. En met zijn tweetjes lijken ze het enorm naar hun zin te hebben.

Emma Heesters maakt fans wild met mooie pakjes

De leuke blondine weet precies hoe ze haar fans tevreden moet houden. Daar maakt ze allemaal mooie foto’s voor in verschillende leuke pakjes. Vooral haar laatste jurkje heeft flink de aandacht getrokken. Er zit namelijk een gat in het midden van haar jurk. En daardoor kan je precies bij Emma naar binnen kijken. Het maakt de kleding wel heel erg bijzonder op die manier. De mooie zangeres weet wel weer heel erg goed de aandacht te trekken met dit bijzondere jurkje. Ze lacht ook lief richting haar fans. Of lacht ze nu juist zo lief naar Wesley, die de camera waarschijnlijk vast heeft op dit moment? De foto is in ieder geval ontzettend goed gelukt. Emma ziet er op het plaatje werkelijk waar prachtig uit.

Fans reageren enthousiast op nieuwe foto’s Emma Heesters

De fans van de mooie blondine zijn in ieder geval erg enthousiast over haar foto’s uit Dubai. Emma Heesters kan sowieso in de ogen van haar volgers niet zo heel erg veel fout doen. Onder haar nieuwste plaatjes met Wesley Hoedt weten haar fans haar dan ook te overladen met complimentjes over haar looks. Dat doet Emma natuurlijk hartstikke veel goeds en ze wordt zelf waarschijnlijk ook enorm blij van het lezen van al die lieve berichtjes. Emma Heesters weet met haar mooie foto’s haar fans in ieder geval weer iets leuks te geven om naar te kijken. En daar zijn ze massaal dankbaar voor.

Meer zien van Emma Heesters kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van de mooie blondine, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes van Emma Heesters.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...