Emma Heesters deelt uitdagende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen kent Emma natuurlijk als een beetje de brave ‘girl next door’. Onschuldig met een lief gezichtje. Ook haar nummers stralen dat imago uit. Maar stukje bij beetje laat Emma dat imago los. Sterker nog, het lijkt zowaar gedaan met het oh zo onschuldige imago van Emma Heesters. De zangeres deelt namelijk een vrij uitdagende foto op haar Instagram!

Emma Heesters is steeds vaker te zien in uitdagende lingerie en vrij onthullende pakjes. Ze lijkt als het ware bezig met een heuse transformatie van haar imago. Waar ze voorheen vooral een vrij jong publiek had, wilt Emma zich waarschijnlijk meer richten op jong volwassenen. En daarom veranderd ze haar imago mee. Want het mag allemaal wel ietsje spannender en uitdagender voor die doelgroep.

Lees ook: Emma Heesters in spannende nachtkleding

Stoute Emma

Emma is tegenwoordig veel te zien in haar onderkleding, of in een onthullende blouse. Dat is wel even een andere look, als je die vergelijkt met voorheen. Emma is duidelijk op de volgende fase in haar leven aangekomen en wil daarmee meer kansen benutten die voorheen niet konden. Emma was eerst te braaf, maar lijkt inmiddels wild genoeg om een meer volwassen publiek aan te trekken. Ook levert het haar kansen op, zoals een samenwerking met een bekend lingerie merk.

De nieuwe Emma

Of je het nu wel of niet een verbetering vindt, de nieuwe Emma is here to stay! En laten we eerlijk zijn, dat is natuurlijk helemaal niet erg. De jonge fans van Emma zijn inmiddels ook wel iets ouder en zo is het allemaal nog niet, dus zal de zangeres weinig backlash krijgen over haar keuzes. Ze zal waarschijnlijk wel minder jonge fans aantrekken, maar als ze zo door gaat krijgt ze er wel een hele groep volwassen fans voor terug. En daar heeft Emma op de lange duur waarschijnlijk meer aan, aangezien het voor trouwe volwassen fans iets makkelijker is om merchandise en concerttickets te kopen. Al met al is de nieuwe Emma dus een hele slimme zet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...