Emma Heesters deelt spannende foto met haar volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is een populaire zangeres, die vooral bekend is van haar covers op haar Youtube-kanaal. Inmiddels heeft ze al 3.5 miljoen abbonees te pakken. Ook op Instagram timmert ze ook lekker aan de weg met 750.000 volgers. De 25- jarige blondine blijft verbazen met haar pikante foto’s. Ons hoor je niet klagen!

Emma Heesters heeft romantische plannen

Wie de Instagrampagina van Emma Heesters bezoekt zal ongetwijfeld een wel héél zwoele fotot tegenkomen van de zangeres. Waarom we het een zwoele foto noemen? Nou, wie een kijkje neemt bij het desbetreffende kiekje ziet dat Emma Heesters voor de camera poseert in een een doorschijnend rode top. Dat niet alleen, de blondine heeft ook nog eens een rode roos in haar handen. Je zou als volgers dus zomaar de conclusie kunnen trekken dat Emma Heesters wilde romantische plannen heeft!

Mannen vallen massaal voor Emma Heesters

Met haar zwoele, uitdagende blik weet Emma Heesters het hoofd van menig man op hol te brengen. En dat weet de zangeres maar al te goed. Wie even door de lijst met haar volgers scrolt, ziet dan ook dat het zeker niet alleen 14-jarige fans zijn die de zangeres volgen. Nee, een groot deel van mannelijk Nederland is minstens net zo fan van Emma! Het zal je dan ook niet verbazen dat na amper twee uur, de zwoele foto in kwestie al meer dan 45.000 likes binnen haalde. Wat zal Emma van plan zijn in deze uitdagende outfit?

Lees ook Emma Heesters danst wild op tafel

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.