Emma Heesters deelt spannende foto met haar volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is een populaire zangeres, die vooral bekend is van haar covers op haar Youtube-kanaal. Inmiddels heeft ze al 3.5 miljoen abbonees te pakken. Ook op Instagram timmert ze ook lekker aan de weg met 750.000 volgers. De 25- jarige blondine blijft verbazen met haar foto’s. Ons hoor je niet klagen!

Emma Heesters heeft romantische plannen

Wie de Instagrampagina van Emma Heesters bezoekt zal ongetwijfeld een wel héél zwoele fotot tegenkomen van de zangeres. Waarom we het een zwoele foto noemen? Nou, wie een kijkje neemt bij het desbetreffende kiekje ziet dat Emma Heesters voor de camera poseert in een een doorschijnend rode top. Dat niet alleen, de blondine heeft ook nog eens een rode roos in haar handen. Je zou als volgers dus zomaar de conclusie kunnen trekken dat Emma Heesters wilde romantische plannen heeft!

Mannen vallen massaal voor Emma Heesters

Met haar zwoele, uitdagende blik weet Emma Heesters het hoofd van menig man op hol te brengen. En dat weet de zangeres maar al te goed. Wie even door de lijst met haar volgers scrolt, ziet dan ook dat het zeker niet alleen 14-jarige fans zijn die de zangeres volgen. Nee, een groot deel van mannelijk Nederland is minstens net zo fan van Emma! Het zal je dan ook niet verbazen dat na amper twee uur, de zwoele foto in kwestie al meer dan 45.000 likes binnen haalde. Wat zal Emma van plan zijn in deze uitdagende outfit?

Lees ook Emma Heesters danst wild op tafel

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!