Emma Heesters deelt foto van hete zomerse herinnering

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters deelt een wel heel erg zomerse herinnering. De zangeres denkt terug aan een warm moment dat ze mee heeft gemaakt. 

Over het algemeen staat Emma Heesters wel bekend als een hete dame. de zangeres heeft altijd de meest verleidelijke pakjes aan en met haar zwoele dansmoves bezorgt ze iedereen een erg warme tijd. Het is niet zo gek dat wanneer Emma ergens aan terugdenkt, dt ze dan terug moet denken aan een warme vakantie herinnering. Deze dame is namelijk gemaakt van hitte lijkt het wel. Dat zie je ook wel als Emma aan het dansen is, dan vliegen de vonken er echt vanaf. Emma hecht erg veel waarde aan deze herinnering en daarom deelt ze het warme plaatje maar al te graag met haar volgers.

Lees ook: Emma Heesters maakt zichzelf onweerstaanbaar met dit zwoele filmpje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Wesley en Emma brachten spannende nachten door

Emma vriend Wesley zijn sinds 2020 bij elkaar en het koppel denkt nog graag terug aan de begindagen van hun relatie, toen ook bij hun de vonken er nog vanaf sprongen en er iets minder drama in hun leven aanwezig was. Niet dat het stelletje niet van elkaar houdt, maar is soms wat frictie lijkt het. Daarom denkt Emma misschien ook zo graag terug aan oude herinneringen, zoals haar zomer met Wesley in Rome. Deze foto brengt Emma terug naar haar tripje tijdens een bloedhete zomer, toen Wesley nog bij Lazio Roma speelde. Hun relatie bloeide toen op, en het is nu nog steeds flink aan. Misschien dat door het delen van deze zomerse herinnering de liefde juist weer heel erg opbloeit.

Emma Heesters is nog steeds stapelverliefd

Nog steeds is Emma enorm verliefd op haar vriendje Wesley. En dat merk je ook wel aan alles. Maar vooral merk je het aan de vele foto’s die het stel van elkaar deelt met de buitenwereld. Zo zit Emma op de foto echt flink tegen Wesley aangeplakt. Zelfs in de hitte wil Emma zo dicht mogelijk bij haar vriendje zijn. En dat zegt wat over het romantische koppel. Nog steeds gaan de twee naar warme en romantische zomerbestemmingen. En nog steeds nemen ze daar de meest hete foto’s. Al zullen ze de allerheetste foto’s toch echt alleen voor elkaar bewaren. Maar de volgers van Emma mogen met haar zomerse kiekjes absoluut niet klagen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma en Wesley weer samen op vakantie

Het koppel gaat zo te zien nog steeds heel erg graag met elkaar op vakantie. En dat merk je wel aan de hoeveelheid vakantiefoto’s die ze delen op hun Instagram kanalen. Daar zie je de twee op zomerse stranden in elkaars armen vallen. Een veel romantischer beeld is er niet. Zo te zien houden Emma en haar vriendje nog steeds enorm van elkaar. En dat is goed nieuws voor het stel, maar minder goed nieuws voor de mannelijke bevolking van Nederland. Want die moeten hun droom op een relatie met Emma Heesters toch echt opgeven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

De barvrouw van Vandaag Inside deelt een zeer uitdagend kiekje zichzelf achter de schermen! Dit wil je zien... 

Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis... Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!