Emma Heesters blijft drijven in het water dankzij enorme pluspunten (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Terwijl Emma Heesters lekker aan het chillen is bij het zwembad, heeft haar topje het iets lastiger. Deze is namelijk flink wat werk aan het leveren om haar troeven op hun plek te houden…

De prachtige zangeres geniet volop van haar vakantie met haar vriend Wesley Hoedt. De twee zijn samen in Mallorca en hebben het enorm naar hun zien. Vooral op Emma haar Instagram krijgen haar volgers een goede indruk van hun vakantie. Het stel houdt ervan om samen uit eten te gaan en kiezen hier dan ook de leukste plekjes voor uit. Aan de foto’s te zien lijken ze in ieder geval helemaal weg te zijn van het eiland.

Emma Heesters laat haar enorme bergen zien in het zwembad

Ook relaxt het koppel graag bij het zwembad op vakantie. Emma ging zelfs nog even op de foto in het zwembad. Het was één natte bende. De foto was te mooi om niet op Instagram te plaatsen. We zien Emma in het zwembad liggen en op de achtergrond zien we een prachtig landschap met hoge bergtoppen. Ook zien we de enorme bergen in de top van Emma. Deze vallen misschien nog wel meer op. Ze drijven ook als het ware op het water. Een soort airbag-functie. Kortom is Emma Heesters gewoon een droomvrouw. Ze is enorm knap, heeft mooie rondingen, kan goed zingen en is ook nog eens een goede bonusmama. Wil je de foto zien? Klik dan hier om hem te bekijken.

Meer zien van Emma Heesters kan op Instagram en Tiktok

Emma Heesters plaatst veel mooie foto’s op haar Instagrampagina. Zoals dus de prachtige vakantiefoto’s die ze heeft gedeeld. En ook op haar Tiktok account heeft ze prachtige beelden om te bekijken. Dus als je benieuwd bent naar haar privéleven en haar carrière als zangeres, moet je zeker daar een kijkje nemen. Het is zeker de moeite waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...