Emma Heesters bemint zichzelf in persoonlijke video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters gebruikt de videofunctie van haar telefoon om even goed naar zichzelf te kijken. Het lijkt erop dat ze héél erg tevreden is met wat ze ziet!

Schokkend nieuws: Emma Heesters doet het goed op camera. Zeker als de selfie-stand aanstaat is de zangeres moeilijk te overtreffen!

Cameravrouw Emma Heesters schiet weer raak

Emma Heesters had behalve Youtuber ook heel goed cameravrouw kunnen worden! Met elke Instagram post wordt duidelijk dat ze zichzelf zeer goed vast weet te leggen op beeld. Maar multitalent Emma, die ook danst en zelfs af en toe acteert, is een veel te goede zangeres om te stoppen met muziek. Het is wel goed om te zien dat ze haar interesses breed houdt. Op onderstaande video kon ze haar talenten ook weer kwijt. Hoe zitten de haren, mascara en lippenstift? Ziet het er goed uit vanuit elke hoek? Mooi, deze kan direct online!

Emma Heesters vooral blij met zichzelf

Onlangs werd nog bekend via verschillende juice kanalen zoals Juice Channel dat de 26-jarige zangeres en vriend Wesley Hoedt niet echt het droomkoppel zijn dat altijd op hun Instagram getoond wordt. Ze ontvolgen elkaar steeds, en verwijderen soms foto’s van elkaar. Een beetje kinderachtig, geeft Emma zelf ook toe. Een solo-videootje op Instagram is dus veiliger voor Emma; die blijft sowieso staan. Je hoeft immers met niemand rekening te houden als je zowel regisseur, make-up artiest, cameravrouw en model bent. Dat is het voordeel van alleen werken. Nu het even moeilijk loopt tussen Emma en Wesley worden dit soort solo-shots nog veel vaker verwacht. Als die van net zo’n hoge klasse zijn als deze post kunnen wij niet wachten tot Emma weer aan de slag gaat met enkel en alleen haarzelf. Ze is dat ook gewend vanuit haar YouTube-jaren. Maar toen ze net begon moest de 26-jarige zangeres het ook helemaal alleen doen met een webcam en haar gouden stem. En dat heeft zeker goed uitgepakt, weten we inmiddels.

Een goede voorbereiding geeft haar het perfecte plaatje

Emma weet maar al te goed hoe ze het beste voor de dag moet komen en na jezelf jarenlang tentoongesteld te hebben op meer dan honderd YouTube video’s weet je vast al je goede en minder goede kanten op camera vast te leggen. Een hele poos in de make-up stoel zitten helpt natuurlijk, daarnaast is een goede mobiel met HD-frontcam altijd welkom en als afsluiter wat licht en muziek. Hierna weet Emma het 100% zeker: dit wordt weer een succesverhaal. De reacties op de post zijn super positief. Dus haar goede voorbereiding lijkt niet voor niks geweest. Nu maar hopen dat ze niet al te veel tijd gaat spenderen aan korte clips maken en haar zangcarrière niet vergeet. In september heeft ze met de Streamers in ieder geval al een aantal optredens in het Olympisch stadion in Amsterdam. Al duurt dat nog wel een poos weet Emma zich in de tussentijd vast wel te vermaken met zichzelf. Of wanneer het weer goed gaat, met Wesley Hoedt.

emma wesley

Lees ook: Emma Heesters doet opvallende aankondiging in knalroze pakje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.