Emma Heesters doet opvallende aankondiging in knalroze pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters gaat het helemaal anders doen! De zangeres deelt nieuwe beelden van een mysterieus project, waarin ze niet alleen qua outfits opvalt, maar ook qua muziekkeuze…

Emma Heesters maakt dance met Regi

Op de Instagram van Emma Heesters valt te lezen dat er nieuwe muziek aan zit te komen en daarbij deelt de zangeres een video van waarschijnlijk de nieuwe videoclip. Het nummer gaat ‘Zwaartekracht’ heten is op het einde van het filmpje te zien. Ook valt op dat het geen nummer van Emma alleen is, maar dat ze hem samen met een andere artiest uitbrengt. Deze naam is voor veel Nederlanders waarschijnlijk nog een beetje onbekend, maar stiekem is hij een zeer invloedrijk figuur binnen de muziek. Het gaat namelijk om Regi Penxten, die onderdeel is van dance-act Milk Inc. Je kunt er dus vanuit gaan dat het nummer dat hij samen met Emma Heesters gemaakt heeft een vleugje dance gaat krijgen!
Een spannende video met Emma Heesters in de hoofdrol

In de video die de blondine op haar Instagram deelt is te zien dat ze in spannende houdingen poseert en haar goed te zien is in het tegenlicht. Er komen veel grote dansbewegingen voor in de korte videoclip dus dat belooft een groots nummer. Ook haar outfits zien er zeer interessant uit. Dat roze pakje maakt ons uitermate nieuwsgierig voor de videoclip! Het zal vast een hit worden, misschien wel een heel vrolijk nummer als voorbereiding op de zomer. Daarnaast kan je al invullen dat het hoogstwaarschijnlijk ook weer met de liefde te maken heeft, want we weten dat Emma daar graag over zingt in haar hits. Fans kunnen in ieder geval niet wachten en reageren dat ook massaal onder de Instagrampost van Emma. 18 maart is het nummer te beluisteren.

Emma Heesters en optreden bij The Streamers

Naast nieuwe muziek komt er ook een nieuw optreden samen met de andere artiesten van The Streamers aan. Dit keer voor het eerst mét publiek! Emma heesters is onderdeel van de groep Nederlandse artiesten die onder deze naam in corona tijd een aantal keer concerten hebben gegeven via een livestream. Vandaar ook de naam The Streamers. Nu gaan ze dus een optreden geven waar wel mensen bij zijn in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dit optreden zal op 17 september 2022 plaatsvinden maar de kaartverkoop start wel al snel. Andere artiesten die je hier kunt bewonderen zijn Maan de Steenwinkel, Suzan & Freek en Kraantje Pappie. De groep bekende Nederlandse artiesten wordt ook wel ‘de grootste band van Nederland’ genoemd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?