Eloise van Oranje negeert kritiek en deelt weer spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eloise van Oranje was er duidelijk over: waar de grens ligt bepaalt ze zelf wel. En in dit pakje maakt ze het meteen erg spannend… 

Eloise van Oranje heeft het goed in de gaten. Als gravin heeft iedereen en toch niemand wat over je te zeggen. De koninklijke influencer lapt alle royale conventies aan haar laars en post opnieuw een stel heerlijke foto’s. Na alle ophef de beruchte badpak-foto’s schittert de gravin nu in een heerlijk laag topje. Haar mening over alle drama is duidelijk. Alle kritiek laat de 20-jarige schoonheid zó van haar afglijden. En gelukkig maar! Deze plaatjes wil je namelijk echt niet missen.

Eloise van Oranje trekt alle aandacht in pittig  spijkerpakje

Gravinfluencer Eloise van Oranje heeft lang en breed bewezen dat ze lekker haar eigen ding blijft doen. Alle regels van het koninklijke huis laat ze hierbij links liggen. Logisch ook, welke 20-jarige Instagramster wil daar wil daar wel aan voldoen? Het levert fans in ieder geval een stel heerlijke plaatjes op. En deze keer hoefden ze niet eens te wachten op de volgende aflevering van Het Perfecte Plaatje op Reis! Eloise trakteerde haar Instagram volgers namelijk op een spectaculaire fotoshoot.

Ditmaal in het verre New York trekt Eloise weer alle stoppen eruit. Naast fotograferen lijkt fashion de volgende grote liefde van de knappe gravin te zijn. Zo schittert ze letterlijk in een strak spijkerpakje. Met diep uitgesneden hals en sprankelende steentjes zal Eloise alle hoofden hebben doen keren. Ze lijkt zich er zelf zéker van bewust hoe ze erbij loopt. Met kleine glimlach en een pittige pose straalt ze in de prachtige plaatjes. Ook schrijft ze er in het Engels bij: “Begraaf me in deze outfit asjeblieft”. Eloise lijkt helemaal verliefd op de fantastische foto’s te zijn. Anders wij wel!

Fans Eloise van Oranje razend enthousiast over heerlijke Instagram foto’s

Ook ditmaal krijgt Eloise van Oranje explosief feedback op haar onthullende shots. Op Instagram krijgen fans namelijk niet genoeg. De reacties worden overspoeld met razend enthousiaste fans en tot nu toe nog geen RTL Boulevard man te zien! De Instagram van Eloise overspoelt met support voor de plaatjes. Verliefde emoji’s en vurige vlammetjes zijn overal wel te spotten, maar enkele fans maken het nog wat explicieter. “Zo knap!”, reageert één enthousiaste fan. De reacties wordt opgevolgd door diverse “Staat je super!” en ook “Mooie dame” komt regelmatig voor. Wel maakt een memorabele fan zich wat zorgen om wat Eloise erbij schrijft. “Ik zou nog even wachten met begraven als ik jou was. Je ademt toch nog hoop ik?!”, reageert hij bezorgd.

Is Eloise van Oranje zwanger?

Nationale ophef na onthullende foto’s is Eloise van Oranje onderhand wel gewend. Zelfs badpak-gate was voor de gravin niet de eerste keer. Zo werd ze eerder al gedwongen om grootschalige geruchten te ontkrachten nadat een Instagram-foto van een vriendin volledig viral was gegaan. In het plaatje zei vriendin Joann van den Herik voor de grap dat ze een kindje met Eloise verwachtte. Ook toen kon de influencer goed om de commotie lachen. Nadat enkele media het bericht hadden overgenomen reageerde Eloise zelf speels op Instagram. ‘Blijkbaar ben ik zwanger. Proost’, schreef Eloise ze bij een video waarop ze lachend met een glas rosé proost. Toch blijven de geruchten koppig hangen, al zal Eloise ook dit zo van haar schouders laten glijden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!