Eloise van Oranje laat koningshuis weer schrikken met gevaarlijk luchtige outfit (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gravin Eloise van Oranje staat erom bekend dat ze er geen probleem mee heeft om ons mee te nemen in haar privéleven, ondanks dat haar familie daar waarschijnlijk minder blij mee is.

Eloise van Oranje heeft misschien niet zo’n belangrijke functie als haar nichtjes, Amalia, Alexia en Ariane, ze is wel een lid van het Nederlandse koningshuis en heeft daarmee een voorbeeldfunctie. Haar bekendheid pakt ze met beiden handen aan en en ze schuwt er dan ook niet voor om persoonlijke foto’s met haar volgers te delen. Dat hun dochter bekend zou worden als influencer is waarschijnlijk niet de rol die prinses Laurentien en prins Constantijn voor haar in gedachten hadden.

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje woont laatste maand in New York

Op dit moment is Eloise in Amerika. Ze is hier een aantal maanden voor haar stage. Ze zegt dat ze daar geniet van haar anonimiteit en het feit dat ze als onbekende door de straten van New York kan lopen. Dat Eloise in het buitenland is betekent gelukkig niet dat we niets van haar horen. Over een maand keert ze terug naar Nederland maar tot die tijd houdt Eloise haar volgers via haar sociale media accounts op de hoogte van haar tijd in New York.

Wat post Eloise van Oranje vooral?

Ze post bijvoorbeeld over wat ze doet met haar vrienden, welke plekken ze in haar vrije tijd bezoekt én natuurlijk welke outfits ze draagt. Ook als die misschien iets korter zijn dan haar ouders leuk zouden vinden. Maar in New York lopen de temperaturen nou eenmaal wel eens hoog op. Eloise trekt dan graag een korte, zomerse outfit uit de kast. Wil je de foto bekijken? Klik dan hier.

Meer zien van Eloise van Oranje doe je op haar Instagram pagina

Eloise van Oranje is erg actief op sociale media. Ze plaatst hier dan ook regelmatig foto’s en video’s. Klik hier om de pagina de bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.