Elle Trowbridge is klassieke schoonheid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elle Trowbridge

Die ogen… Gewoon wauw!

Soms weet je gewoon in één oogopslag: dit model gaat het maken. Dat gevoel hebben we bij Elle Trowbridge! Deze 22-jarige Britse dame heeft ogen om bij weg te smelten, een heerlijk , en ze is niet bang om uit de kleren te gaan! Als we naar haar kijken schieten er allerlei beroemde namen door ons hoofd, maar een labeltje als ‘de nieuwe x’ werkt zelden, toch? Dit is gewoon Elle, en op deze supersexy foto’s heeft ze lingerie van Oh So Lovely aan. Nog niet genoeg? Check haar hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...