Elise huilt, Milou lacht: Boer Bastiaan loopt z’n gereedschap achterna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voorspelbaar, maar begrijpelijk. Zo zou je de keuze van Boer Bastiaan uit Boer Zoekt Vrouw kunnen omschrijven. Hij zat met een duivels dilemma: gaat hij voor de huiselijke, lieve Elise of voor de spannende, flirterige Milou? Ook voor onze lezer bleek dit een lastige keuze. Uiteindelijk liep de meerderheid, net als Bastiaan, z’n gereedschap achterna…

We vroegen jullie om Boer Bastiaan via de wekelijkse poll een handje te helpen met zijn keus tussen Elise en Milou. Veel heeft hij niet aan jullie stemgedrag gehad: ook op onze teller bleef het lang fifty-fifty. Het is blijkbaar gewoon een dubbeltje op z’n kant. Dit soort gevallen worden bij mannen beslist door een onderbuikgevoel. Of als we eerlijk zijn: het gevoel zit vaak net iets onder de onderbuik.


Bastiaans tuingereedschap wees hem de weg. Beeld: KRO NCRV

Milou vs. Elise

In Boer Bastiaans hoofd zal de ‘einduitslag’ er ongeveer hetzelfde uitgezien hebben. 51% van de stemmen gingen naar Milou, 49% bleef over voor Elise. Hadden we de verkiezing een week eerder of later gehouden, dan had Elise misschien aan het langste eind getrokken.

Lees ook: Boerin Annemiek begint opnieuw met zoeken

Dat gevoel bleef ook hangen bij Elise zelf. Snikkend uitte ze haar verdriet bij luisterend oor Yvon Jaspers. In haar hoofd was ze stiekem al bezig met de verhuizing naar de Boerderij van Bastiaan. Kunnen we geen ‘opvangactie’ starten voor deze arme blondine? Er zitten vast genoeg andere mannen te wachten op een zorgzame Zeeuwse dame als Elise. Wat? Ze schijnt na de opnames al door een andere vent gekaapt te zijn? Was te verwachten.


Arme Elise…

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Gerelateerde berichten