Eindelijk: Miljuschka Witzenhausen nu elke dag op tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze heeft er verschrikkelijk hard voor moeten ploeteren, maar Miljuschka Witzenhausen heeft nu eindelijk haar dagelijkse kookshow op een grote zender te pakken! Een maand lang kan je op RTL 4 om 17.30 van Miljuschka en haar culinaire creaties genieten…

Het heeft even geduurd, maar RTL 4 heeft eindelijk ruimte gemaakt voor een broodnodige dagelijkse portie RTL Boulevard, dan schitterde ze wel in Wie Is De Mol?. Toch miste er nog iets: méér Miljuschka!

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen doet mee aan het Perfecte Plaatje

Miljuschka heeft haar dagelijkse kookshow op RTL 4

De komende maand is Miljuschka Witzenhausen dagelijks om 17.30 op RTL 4 te zien met haar kookshow Miljuschka Kookt. Ideaal voor wie op zoek is naar kookinspiratie, maar ook erg smakelijk voor fans van deze down-to-earth presentatrice.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Miljuschka Kookt is om van te watertanden

De gerechten van Miljuschka Witzenhausen zijn niet te ingewikkeld, de kleuren zijn aantrekkelijk en qua smaak zal het ook zeker goed zitten. Als er iemand is die snapt wat ‘het oog wil ook wat’ betekent, is het Miljuschka. Je kunt er vanuit gaan dat deze dame, die vaak geen blad voor de mond neemt, een eerlijke en vooral lekkere kookshow op gaat zetten. Kijken dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten