Eerste MolTalk neemt vieze wending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze eerste MolTalk ging vooral over… waar ging het eigenlijk over? Er was een quiz, er werd hier en daar gelachen en vlak voor het einde nam de show een vieze wending: hadden ze het nou echt over ?

MolTalk Marlijn Weerdenburg
Beelden: AVROTROS

Volgende week begint het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?. Daar hoort, zoals bij veel tv-formats tegenwoordig, een napraatprogramma bij. Of in dit geval voorpraatprogramma. Want er is nog geen aflevering uitgezonden. De voorgaande jaren werd MolTalk door Margriet van der Linden en Chris Zegers gepresenteerd, maar dit jaar krijgen we met een nieuw duo te maken: Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen. Zij mochten een quizje leiden, de kandidaten van komend seizoen voorstellen en champagne drinken. Op een spraakmakend seizoen dan maar!

Wat kijk je me aan?

Een tikkeltje onwennig, maar vol overgave presenteerden Rop Verheijen – de ‘schermman’ van dit seizoen – en Marlijn Weerdenburg deze eerste MolTalk-aflevering. Rop raakte een aantal keer het script kwijt, maar werd steeds door Marlijn weer in de goede richting geduwd. Marlijn zelf, beeldschoon in het rood, kwam op den duur ook los. Zó los, dat ze even de rolverdeling vergat. Ze vroeg Quizkandidaat Nielson: “Wat sta je me aan te kijken?” Waarop hij antwoordde: “Je bent, eh, de presentatrice van dit programma.” Ohja.

Rop en Marlijn hielden het, met slechts een paar kleine feitjes over het nieuwe seizoen als ‘exclusieve info’, toch vijftig minuten vol. En dan hebben we de úren aan geknipt materiaal nog niet eens meegerekend. Om het programma een beetje door te laten lopen, moesten de redacteuren van het programma flink de schaar erin zetten. Maar een lelijke knip is nog altijd beter dan een rommelige show. Komt vast allemaal goed de komende weken!

Handgranaatje

Elke WIDM-kandidaat kreeg even een momentje in de spotlights. Rop drukte op scherm, en het introductiefilmpje begon. Afgaande op deze korte clipjes moet men vooral gaan letten op Leonie ter Braak en Goedemorgen Nederland-presentatrice gaf aan dat ze tijdens haar deelname alleen maar aan zichzelf gaat denken. Geen gezelligheid, maar killer-mentaliteit. Ook Miljuschka gaat op oorlogspad. Ze is geen teamspeler, en geeft aan ‘heel af en toe een klein handgranaatje te willen laten vallen’. We hopen dat die twee op één slaapkamer terechtkomen. Gaat ongetwijfeld vuurwerk (en granaatscherven) opleveren!

Miljuschka Witzenhausen WIDM
Explosief type!

Wie is Tina de Bruin?

De introductie van deelnemer Tina de Bruin werd tot het laatst bewaard. Eén blik op haar profiel, en je snapt waarom. Stond daar nou echt het woord  bij de vraag ‘Jezelf in één woord?’ Waar het hart vol van is, loopt de mond van over…

Tina de Bruin WIDM
Tina maakt op afstand een vies woordgrapje

Humorchaotischliefeenspermaandcranky had Tina ingevuld. Nielson begon meteen te giechelen. Zelfs Rop wist zich er even geen raad mee. Toen kwam de aap uit de mouw: Tina de Bruin, niet heel bekend bij het grote publiek, is cabaretière van beroep. Zo heeft deze dame zonder zelf aanwezig te zijn meteen de lachers op haar hand. Ook in haar voorstelfilmpje kwam ze leuk over. Die mag samen met Nathan Rutjes voor de nodige humor gaan zorgen dus! Als ze het lang volhouden natuurlijk. Kan je niet wachten? Check dan de exclusieve leaks – voor de valsspelende voorspeller. Klikken op eigen risico natuurlijk!

Wie is de Mol 2020

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.