Elftal ergernissen om de voetbalkantine te bezetten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Achilles ’29 uit Groesbeek heeft fanatieke leden. Zó fanatiek dat ze een potje Parkeer de Bus in de Voetbalkantine er tegenaan gooide. Welke redenen zou je daarvoor kunnen hebben?

Een faillissement was de oorzaak van het rebelse gedrag van de boze verenigingslidjes. Maar er zijn zoveel redenen om de kantine bestormen dat je er een opstelling van zou kunnen maken!

Doelman

Een kutkeeper
Tien man op het veld doen hun best, maar de man tussen de palen is gewoon een flapdrol. Gegarandeerd dat je meer wedstrijden had gewonnen zonder deze kutkeeper.

Achilles ’29 had zelf ook een kutkeeper. En die hebben ze nog steeds…

Linksback


Het bier is lauw
Als je de overwinning moet vieren met een lauw biertje, dan had je net zo goed niet kunnen winnen.

Linker centrale verdediger


Het bittergarnituur is op
Zoals elke avond na de training drink je met je maten nog een paar gele rakkers, je denkt dat zo meteen – zoals elke week – de dame van de kantine rondgaat met een plateautje bittergarnituur. Maar wat blijkt? Het is op.

Rechter centrale verdediger

De verzorger is een man
Die lompe tegenstander knalt een bal in je zak en dat betekent dat de verzorger met een natte spons je edele delen gaat masseren. Helaas is het een man.

Rechtsback

Tenenbrekers
Vorst zorgt voor koude tenen en snoeiharde ballen. Iedereen heeft in zijn voetbalcarrière tegen menig tenenbrekers getrapt in vriestemperaturen.

Links midden

Zoontje van’ moet per se spelen
De trainer maakt de opstelling bekend en je staat wissel omdat het zoontje van de voorzitter per se moet spelen. Natuurlijk bakt hij er alweer geen reet van.

Rechter verdedigende middenvelder

De wedstrijdpremie wordt wit uitbetaald
Je wil geen belasting betalen over die paar tientjes die je per week vangt voor het trappen tegen de bal. Je wil het lekker zwart en het liefst zonder een envelop.

Linker centrale middenvelder

Thuisfluiter
Je weet het zeker: je stond niet buitenspel. Toch besloot de vader van een van de tegenstanders dat het wel buitenspel is. Kort daarna krijg je een penalty tegen en een rode kaart.

Rechts midden

De douches zijn koud
Niemand wilt na negentig minuten knallen op het veld teruglopen naar de kleedkamer met de wetenschap dat de douches koud zijn.

Rechterspits

Geen voetbal in de kantine
Na de warme douche ga je op weg naar de kantine om met je team voetbal te kijken. Om half 3 begint ‘El Clásico’. Helaas heeft de club geen FOX Sports-abonnement. Geen voetbal in de kantine dus.

Linkerspits

Spelen op niet christelijke tijden
Je kunt tijdens de verjaardag van je kutkeeper op zaterdagavond weer eens niet de maat houden met alcohol. En terwijl je al het overtollige vocht uit je in de wc spuit kom je tot het besef dat je morgen om 08:00 uur op het veld moet staan.

Dan had je inderdaad beter al de kantine van de plaatselijke voetbalclub kunnen bezetten om zeker te weten dat je op tijd aanwezig bent.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.