Durft Merel Ek na deze smakeloze actie nog over verkiezingen te praten bij Vandaag Inside?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek durft misschien niet meer over de verkiezingen te spreken bij Vandaag Inside na deze smakeloze actie op televisie. 

Is Merel Ek al over de schaamte heen?

Merek Ek gaat de verkiezingsuitslag duiden bij Vandaag Inside. Dat doet ze weer met een monitor. Dat Merel dat nu nog durft is überhaupt een wonder. De vorige keer dat ze dat probeerde ging het helemaal mis. Bij de vorige verkiezingen van begin 2023 voor de provinciale staten, werd de verslaggeefster hard beetgenomen door Wilfred Genee. Die had een leuk grapje bedacht voor de uitzending van Vandaag Inside. Er werd een onsmakelijke foto op de monitor van Merel gezet, zonder dat ze het wist. Bekijk hier de video!

Merel Ek kon er achteraf wel om lachen

De avond van Merel ging bij de provinciale statenverkiezing niet zonder slag of stoot. De flauwe grap van Wilfred leek dan ook even in het verkeerde keelgat te schieten bij de verslaggeefster. Maar gelukkig had Merel heel erg goed door wat er aan de hand was. Ze weet ook wel in welk programma ze staat en dat er dan elk moment iets bijzonders kan gebeuren. Merel moest er ook wel even om lachen toen het gebeurde. Merel wist in één keer het hele publiek van Vandaag Inside achter zich te krijgen en is daarom tot de dag van vandaag nog steeds een graag geziene gast in het programma. De blondine schuift ook met veel plezier aan. Ze vindt het heerlijk om bij de mannen aan tafel te mogen zitten.

Gaat Merel Ek het weer laat, of ja, juist vroeg maken?

De vorige verkiezingen was Merel Ek tot diep in de nacht bezig met verslag doen van de uitslag en het stemmen. Ze was als eerste ter plaatse en als laatste ging ze weg. Dat is nog eens hart voor de zaak hebben. Het helpt dan ook wel dat politiek iets is wat Merel ontzettend interesseert. Daardoor gaat het al minder snel als werk voelen. De blondine zorgde ervoor dat heel het land opeens geïnteresseerd was in de politiek. Deze keer is die behoefte wat lager, omdat er nogal veel kabaal gemaakt wordt in politiek Nederland op het moment. Dus nu kan Merel wat meer doen wat ze wil doen, in plaats van wat ze moet doen.

Merel Ek lijkt gemaakt te zijn voor Vandaag Inside

De blondine lijkt haar rol bij het programma met gemak te dragen. Ze is dan ook een geweldige match voor de heren aan tafel. Merel vindt het erg leuk om zich bij de heren van VI te voegen van tijd tot tijd. Ze zit daar in de uitzending echt wel lekker op haar plek. Dat merk je ook wel aan haar mondigheid. In het begin durfde Merel toch wel wat minder te zeggen, maar inmiddels hoor je haar best wel tekeer gaan tegen Johan Derksen en de andere mannen als het nodig is. Merel staat in de studio van VI best wel haar mannetje. Misschien dat het publiek van het programma haar daarom zo leuk vindt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!