Dries Roelvink wint eerste battle of the sidekicks

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was heel even spannend op de Nederlandse televisie. Marc-Marie Huijbregts en Dries Roelvink vlogen elkaar bij DWDD in de haren. Verbaal dan, want zoveel haar heeft Marc-Marie niet meer. Een paar weken geleden haalde hij nog scherp uit naar volkszanger Dries Roelvink, maar gister nam Dries zijn revanche met een verbale rechtse. “Je bent een mislukte sidekick”

De vonken vlogen er vanaf bij Matthijs aan tafel. Dries Roelvink en Marc-Marie Huijbregts waren aangeschoven om te praten over de opvolger van de wonderschone Eva Jinek. Maar bij het einde van het programma nam het gesprek een nogal donkere wending.

Dries, die zich tegenwoordig ook sidekick mag noemen in de radio show van Sven Kockelman voelde zich nogal persoonlijk aangevallen door Marc-Marie. Die had eerder beweerd dat de beste Dries helemaal niet thuishoort op de ether: “Naar Dries Roelvink kan ik bijvoorbeeld echt niet luisteren. Ik zet hem altijd af als hij dréigt te komen zelfs”.

Kunnen we Dries dan niet gewoon veel vaker naar de programma’s van Marc-Marie sturen? Met een beetje geluk blijft die dan thuis uit angst voor Dries. Scheelt de Nederlandse kijker weer een gehoorapparaat, met die schelle sirene die Marc-Marie een stem noemt.

Je voegt niks toe

Maar gisteravond kon Dries eindelijk een klap uitdelen. Toen hij van Matthijs het woord kreeg, greep hij deze gouden kans met beide handen aan. “Het is jouw sidekick. Ik vind hem absoluut niet geschikt als sidekick voor een talkshow. Je wil de lachers op je hand krijgen, maar je voegt niets toe.”

Het is wel een beetje de pot die de ketel zwart noemt, want wat voegt Dries nou toe aan de Nederlandse entertainmentsector? Maar Dries is niet begonnen met de fittie, dus het valt te vergeven. Het is wel duidelijk dat je niet moet ‘fucken’ met Dries.

Matten Marc-Marie?

Misschien kan Dries nog wat leren van zoon Dave. Gewoon de agressie eruit gooien in de boksring. Zo kunnen Marc-Marie en Dries hun eindeloze fittie eens en voor altijd met elkaar uitvechten. In de ene hoek, de gouden speedo van 300 kilo, Dries ‘de droeftoeter’ Roelvink. En zijn tegenstander in de andere hoek. De toupet met Tourette, ‘Malle’ Marc-Marie Huijbregts.

Als ze dan nog een gevecht tot de dood doen, zijn we aan het einde van de show ook nog eens gegarandeerd van één van beide af. Tenzij Marc-Marie natuurlijk weer afdruipt met kalende staart tussen de benen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!