Drie redenen waarom Hélène Hendriks de Televisie-Ster moet winnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is genomineerd voor een Televisie-Ster. En dat is reden genoeg voor een feestje. Dit zijn de drie redenen waarom ze moet winnen. 

Aanstormend talent Hélène Hendriks kan zomaar volgende maand de Televizier-Ster voor beste Presentatrice winnen. Ze behoort tot een van de genomineerde voor de jaarlijks terugkerende televisieprijs. Voor haar fans is het allang duidelijk dat Hélène met de winst naar huis moet, maar de competitie dit jaar is erg sterk. Er zijn echter genoeg redenen voor Hélène om te kunnen winnen. De belangrijkste drie staan hieronder nog even voor je op een rij.

Lees ook: Hélène Hendriks gooit hengel uit voor van Gaal, maar vangt Blind

1. Hélène is enorm flexibel

Radio of televisie, het is Hélène om het even. Beide vormen van media gaan haar gemakkelijk af. Zo is ze het opkomende talent binnen Radio Veronica en kon ze geweldig onder druk presteren bij De Oranjezomer, waar ze plotseling Wilfred Genee moest overnemen op presentatie, vanwege privé omstandigheden. Het is duidelijk dat Hélène zich erg goed weet te redden in meerdere situaties. Ze weet als geen ander elke kans die op haar af komt vast te grijpen met beide handen. Daarom kan het ook niet anders dat ze de Televisie-Ster straks ook in haar handen heeft. Ze heeft hem het afgelopen jaar met haar indrukwekkende televisie optredens absoluut verdiend.

2. Ze heeft geen blad voor de mond

Hélène weet als geen ander dat het belangrijk is om haar gedachtes uit te spreken. Ze werkt nu eenmaal in een harde wereld die vooral door mannen gedomineerd wordt. Als je niet je mond opentrekt dan wordt je de ondergesneeuwde blondine in de schaduw van Johan Derksen. En daar zit Hélène absoluut niet op te wachten. Gelukkig is de presentatrice niet op haar mondje gevallen en durft ze meer dan genoeg te zeggen wat ze op haar hart heeft. En dat pakt tot nu toe goed uit. De directheid van Hélène zorgt voor mooie en ontwapende momenten op televisie, waarbij ze af en toe zelfs ultieme bromsnor Johan eventjes van zijn stuk weet te brengen of een lach weet te ontfutselen. En als je dat wil, moet je echt van goede huizen komen.

3. Hélène is erg leuk om naar te kijken

De laatste reden is eigenlijk heel simpel. Hélène is absoluut een genot om naar te kijken. Niet alleen vanwege haar vlijmscherpe presentatie vaardigheden, maar ook omdat de blondine een prachtige vrouw is om te zien. En eerlijk is eerlijk, soms wil het oog ook wat. En dat vindt Hélène ook helemaal niet erg. Sterker nog, ze snapt het heel goed. Want in het wereldje waarin Hélène zich bevindt is ze een beetje one of the guys. Qua persoonlijkheid dan. Want aan de buitenkant is het nog steeds een bloedmooie vrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.