Doutzen Kroes deelt verontrustende foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mensen vragen zich af of het wel helemaal goed gaat met Doutzen Kroes. Het prachtige model deelt een aantal zorgwekkende foto’s.

Gaat het goed met Doutzen? dat is de vraag die veel mensen zich momenteel stellen op het internet. Doutzen heeft altijd al wel een uitgesproken mening gehad over bepaalde onderwerpen, maar de laatste tijd leek ze weer iets meer gematigd te zijn. Haar meningen waren niet meer zo hard en haar gekke theorieën verdwenen van het internet. Maar nog steeds lijkt het niet goed te gaan met Doutzen. Het model deelt foto’s over emotioneel welzijn met haar volgers. Het zijn tips waar ze zelf duidelijk veel aan gehad heeft.

Lees ook: Video: Kussende Doutzen Kroes geniet met haar rug in het gras

Doutzen plaatst cryptische tekst op Instagram foto

Eerlijk is eerlijk, de tekst die Doutzen online plaatst is wel een klein beetje cryptisch. Want wat bedoelt het beeldschone model hiermee? Wat wilt ze zeggen? Is Doutzen recent mensen verloren in haar vriendenkring of gaat het juist over haar volgers en publiek? Die hebben haar ook een klein beetje laten vallen na alle vreemde theorieën die Doutzen erop na hield het afgelopen jaar. Dat kwam door alle gekke uitspraken van Doutzen op social media. Hopelijk gaat het goed met Doutzen en zit ze er niet te veel over in. Want de knappe dame heeft al een hoop meegemaakt het afgelopen jaar. En daardoor verdient ze ook wel weer een beetje een goed momentje.

Doutzen deelt belangrijke tips voor mentale steun

dat het niet goed gaat met Doutzen wordt de volgende post wel weer gelijk duidelijk. Doutzen deelt tips over hoe je het beste kan zeggen dat het niet goed met je gaat. Zou Doutzen hier zelf heel erg mee zitten en wilt ze zo de buitenwereld laten weten hoe het met haar gaat. Of is het iets wat Doutzen veel in haar omgeving ziet en hoopt ze op deze manier anderen te helpen? Of is het wellicht een combinatie van beide? Hoe dan ook, de laatste paar posts van Doutzen zijn beduidend minder vrolijk en een stuk meer droevig. Hopelijk gaat het snel weer een beetje beter met dit supermodel.

Doutzen heeft een heftig jaar achter de rug, maar pakt door

Zoals je kan zien is de mentale staat van Doutzen minder goed dan een aantal jaar geleden. Toen zou Doutzen ook nooit vreemde of cryptische berichten geplaatst hebben. Doutzen wilt zelf ook het liefste terug naar die tijd, maar dat gaat natuurlijk lastig. Toch kiest Doutzen voor haar eigen geluk en posts als deze die helpen haar daarbij. Hopelijk kan Doutzen zichzelf dus de komende tijd goed herpakken. Anders dan blijft ze het komende jaar geen hulp krijgen en dit soort berichten online zetten. Maar Doutzen staat over het algemeen bekend als een aanpakker. Dus dat zal vast en zeker goed komen. Met een paar maanden tot een jaar staat Doutzen weer als een huis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...