Doutzen Kroes deelt oogverblindende foto van zonnig momentje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes zorgt voor pijnlijke ogen bij al haar volgers. Dit komt gelukkig niet door het voorkomen van de beeldschone blondine…

Doutzen Kroes laat haarzelf en ook de hond even uit. Met flinke pas en een nieuw kapsel maakt ze een flinke wandeltocht door het bos. Maar dan wil ze een filmpje maken en dan komt ze een uitdaging tegen: de zon. Die schijnt wel erg fel en Doutzen valt het totaal niet op dat ze bijna tevergeefs een filmpje maakt. Gelukkig zien we haar, het bos en haar hond nog door de zonnestralen heen. Het geeft zelfs een hele nieuwe dimensie aan het filmpje. De zonnestralen maken haar bijna weer een blondine. Zoals wel vaker gezegd wordt: de zonnestralen zijn onbetaalbaar. En Doutzen zelf is en blijft dat natuurlijk ook.

Doutzen Kroes straalt als de zon

Oogverblindend is deze foto zeker. De blonde schone weet haar volgers helaas niet altijd te voorzien van zo’n mooie plaat als deze. Maar dit komt vooral door de weersomstandigheden en niet door Doutzen zelf. Die is en blijft nog steeds, na al die jaren gefotografeerd te zijn, stralend. Hoe zou ze het doen? De nodige filters, Photoshop of gewoon de natuurlijke kracht van de zon en haarzelf?  Voor nu is het gokken, maar haar geheim heeft vast te maken met haar ervaring als model. En natuurlijk haar zonnige fotoshoots voor Versace en bijvoorbeeld Victoria’s Secret.

Doutzen Kroes één met de natuur

De dagen van make-up en lange zitting na lange zitting waarbij perfecte foto’s gemaakt moeten worden lijkt voorbij. Tegenwoordig gaat de avonturier gewoon lekker puur natuur het bos in met haar hond voor de nodige filmpjes. Ze vult haar Instagram met allerlei leuke filmpjes en foto’s, en de meeste ogen erg natuurlijk. Dan heb je wel de weersomstandigheden om rekening mee te houden, maar dat neemt ze graag voor lief. 

Doutzen en hond hebben ander tempo 

Haar hond en de hardlopende Doutzen lopen wel op een verschillend tempo, wat lastig kan zijn voor beiden. Gelukkig is haar trouwe viervoeter goed opgevoed en na een keer fluiten tijdens het filmpje komt die gelijk richting zijn baasje. Zo staat die brave jongen er ook weer (nauwelijks zichtbaar) op en dat maakt het filmpje helemaal af. Daarna is het alleen nog een kwestie van een betrouwbare internetverbinding vinden om dit oogverblindende filmpje op Instagram te plaatsen.

Mooie beloning voor Doutzen Kroes

Ondanks dat ze gestopt is met het modelleren voor dure magazines en tegenwoordig kiest voor duurzaamheid en wandeling na wandeling door het bos, is er dus goed nieuws. Als Doutzen het bos in gaat kan ze rekenen op een gratis zonnebank en dat scheelt wel degelijk in de portemonnee van het ex-model. Alleen soms is die zon wel een overkill. Niet dat ze trouwens de zonnebank nog nodig heeft. Ze heeft een erg natuurlijke uitstraling en lijkt eeuwig jong en mooi te blijven. Misschien komt dat juist door de zon, de natuur en flink wandelen? Dat lijkt in ieder geval beter te werken voor haar dan het stressvolle modellenwerk en de steeds wisselende make-up. Ze oogt helemaal rustig en gelukkig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!