Dorstige Jutta Leerdam krult haar lippen om strak staafje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft een heerlijke foto gedeeld waarin ze stout naar de camera kijkt, terwijl ze haar lippen strak om een staf zet.

Schaatsster Jutta Leerdam heeft haar volgers verbaasd met een opmerkelijke foto. Ze heeft een selfie gedeeld waarin ze er een beetje anders uitziet dan normaal. Ze heeft namelijk knalroze lippenstift op en een zwarte pet. Ook heeft ze roze nagellak en slurpt ze aan een roze beker. Ze lijkt een beetje op een Barbie. In de foto kijkt ze een beetje stout in de camera, terwijl ze tegelijkertijd haar knalroze lippen om een hard rietje zet. De Barbie-looks staan Jutta in ieder geval erg goed. De blondine weet wel hoe ze haar volgers moet verwennen en ziet er dan ook vrijwel altijd goed uit. Niet zo gek dat ze dan al meer dan vier miljoen volgers heeft op haar pagina.

Jutta Leerdam

Meer zien van Jutta Leerdam doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer van dit soort heerlijke foto’s zien van Jutta Leerdam? Neem dan ook zeker even een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe blondine veel beelden van haar privéleven. Zo plaatst ze de laatste tijd vooral veel foto’s met haar vriendje Jake Paul. Omdat het schaatsseizoen er nu al een tijdje opzit heeft ze natuurlijk veel tijd om leuke dingen te doen met de Amerikaan.

Ook geeft ze je natuurlijk andere beelden vanuit haar privéleven. Zo hebben we goed in de gaten wat Jutta allemaal doet in haar leven. Als topsportster laat ze natuurlijk ook veel beelden van zichzelf zien in de sportschool. Ook hier genieten haar volgers enorm van, want Jutta houdt wel van strakke broekjes en topjes. Daarnaast ziet ze er ook in die strakke schaatspakjes erg goed uit. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op de pagina van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...