‘Doorstart Veronica Inside met Helene Hendriks dichtbij’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu Johan Derksen en René van der Gijp zelf aansturen op een Veronica Inside-doorstart met Hélène Hendriks als presentator, lijkt de voetbaltalkshow gered…

Radioprogramma WNL Opiniemakers vroeg onlangs aan Johan Derksen: Hoe moet het nu verder met Veronica Inside? De voetbaltalkshow werd in één klap nationaal nieuws door de inmiddels bekende ‘racisme-uitzending’. René van der Gijp en Johan Derksen besloten na deze aflevering, die meteen de laatste van het seizoen was, dat ze liever niet meer met ‘matennaaier’ Wilfred Genee aan tafel willen. Johan Derksen durfde een tipje van de sluier op te lichten: “We hebben Talpa voorgesteld om met Hélène Hendriks te gaan zitten.”

Lees ook: Hélène Hendriks showt verborgen talenten

‘Hélène Hendriks vervangt Wilfred Genee’

Nu hoofdrolspelers René van der Gijp en Johan Derksen aan het woord zijn geweest, wordt steeds duidelijker hoe de populaire voetbaltalkshow komend seizoen een doorstart kan maken. Johan en René hebben zich onmisbaar gemaakt bij het programma – een luxepositie waar presentator Wilfred Genee zich duidelijk niet in bevindt.

Genee had zijn vaste tafelgasten zodanig ‘laten vallen’, dat een reünie bovendien onmogelijk lijkt. Dan kom je snel uit bij die ándere Veronica-presentator met voetbalachtergrond: Hélène Hendriks. Samen met Genee lukte het haar niet om te scoren (hun talkshow Café Hendriks & Genee flopte), maar aan tafel met Derksen en Gijp zal dat makkelijker gaan.

Helene Hendriks Wilfred Genee
Wilfred en Hélène in Café Hendriks & Genee

Nieuwe formule Veronica Inside

Een doorstart met het ‘oude’ drietal gaat sowieso niet meer gebeuren. Dat hebben Johan Derksen én René van der Gijp inmiddels wel duidelijk gemaakt. Als John de Mol de mannen bij elkaar wil houden, moet hij een nieuwe formule verzinnen. Dan is een simpele ‘wissel’ – Hélène Hendriks voor Wilfred Genee – een veel aantrekkelijkere optie! René en Johan blij, Hélène blij, mannelijk Nederland blij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!