Donny van de Beek slaat dochter Bergkamp aan de haak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Donny van de Beek Estelle Bergkamp

Het is definitief: Donny gaat nu sowieso niet naar Madrid…toch?

Goed nieuws voor Donny van de Beek, en goed nieuws voor Ajax-fans! De middenvelder heeft namelijk Estelle Bergkamp, de dochter van Dennis Bergkamp aan de haak geslagen! Da’s niet alleen leuk omdat het een echt ‘Ajax-koppel’ is, maar het is voor de fan ook een duidelijk signaal wat betreft Donny’s mogelijke transfer naar Real Madrid…

Spaanse vrouwen

Verplaats je eens in de persoon Donny van de Beek. Als jij op het punt stond om een droomtransfer naar Spanje te maken, een land met legendarisch mooie vrouwen, dan is dit toch het aller-allerslechtste moment om je te binden als jonge profvoetballer? Als je naar Madrid zou gaan wil je daar sowieso zonder ‘extra bagage’ aankomen, lijkt ons zo! We durven daarom met vrij veel zekerheid te zeggen dat Donny dit jaar ‘gewoon’ in Nederland blijft bij z’n nieuwe Nederlandse meisje, die ook zeker geen verkeerde is hoor! Estelle is 23 jaar, en ze is in Londen geboren toen vader Dennis bij Arsenal zat. Op dit moment heeft ze blonde haren, maar op oudere foto’s zie je dat ze van oorsprong donkerder is.

Waar Donny en Estelle elkaar tegengekomen zijn? Zal wel iets met Ajax te maken hebben! Estelle begeeft zich logischerwijs in bepaalde Ajax-kringetjes. Ze is daarom ook goed bevriend met Mikky Kiemeney, de WAG van Frenkie de Jong.

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten