Donny van de Beek slaat dochter Bergkamp aan de haak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Donny van de Beek Estelle Bergkamp

Het is definitief: Donny gaat nu sowieso niet naar Madrid…toch?

Goed nieuws voor Donny van de Beek, en goed nieuws voor Ajax-fans! De middenvelder heeft namelijk Estelle Bergkamp, de dochter van Dennis Bergkamp aan de haak geslagen! Da’s niet alleen leuk omdat het een echt ‘Ajax-koppel’ is, maar het is voor de fan ook een duidelijk signaal wat betreft Donny’s mogelijke transfer naar Real Madrid…

Spaanse vrouwen

Verplaats je eens in de persoon Donny van de Beek. Als jij op het punt stond om een droomtransfer naar Spanje te maken, een land met legendarisch mooie vrouwen, dan is dit toch het aller-allerslechtste moment om je te binden als jonge profvoetballer? Als je naar Madrid zou gaan wil je daar sowieso zonder ‘extra bagage’ aankomen, lijkt ons zo! We durven daarom met vrij veel zekerheid te zeggen dat Donny dit jaar ‘gewoon’ in Nederland blijft bij z’n nieuwe Nederlandse meisje, die ook zeker geen verkeerde is hoor! Estelle is 23 jaar, en ze is in Londen geboren toen vader Dennis bij Arsenal zat. Op dit moment heeft ze blonde haren, maar op oudere foto’s zie je dat ze van oorsprong donkerder is.

Waar Donny en Estelle elkaar tegengekomen zijn? Zal wel iets met Ajax te maken hebben! Estelle begeeft zich logischerwijs in bepaalde Ajax-kringetjes. Ze is daarom ook goed bevriend met Mikky Kiemeney, de WAG van Frenkie de Jong.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.