Dominique Hazeleger maakt indruk bij smerigste eetproef ooit in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dominique Hazeleger zit non-stop in de sportschool. Dat betekent dat de blondine meer en vaker moet eten dan de gemiddelde vrouw. Het maakt haar blijkbaar niet heel veel uit wát ze eet. Tijdens deze ranzige eetproef leek ze bijna te genieten!

Dominique Hazeleger maakt indruk bij de kijkers van Expeditie Robinson: All Stars. De fitte dame weet iedere kijker te verrassen bij deze nogal smerige proef en doorstaat hem dan ook koelbloedig. Je kan Dominique kennen van haar indrukwekkende foto’s en video’s op Instagram. Met meer dan 20.000 volgers is de fitte Dominique een heuse hit, mede dankzij Expeditie Robinson. Zij deed namelijk al eerder mee aan het survival-programma, in 2018. Hierin wist zij de finale te halen, weet ze deze keer de finale te winnen? In ieder geval is het fitnessmodel goed op weg. Met deze afschuwelijke proef bewees Dominique dat ze absoluut nog niet denkt aan opgeven of overgeven!

Dominique Hazeleger doorstaat eetproef koelbloedig

Dominique Hazeleger deelt via Instagram smerige beelden van de welbekende eetproef. De brunette moet van alles naar binnenschuiven, bijvoorbeeld een oog van een dier. Waar de anderen kandidaten lopen te kokhalzen, doorstaat Dominique deze proef koelbloedig. Dit fitnessmodel is niet klein te krijgen door een beetje smerig voedsel, en dat blijkt. Terwijl haar mede-kandidaten over hun nek gaan, vieze gezichten trekken en gore geluiden maken lijkt de brunette geen krimp te geven terwijl ze deze smerige delicatessen naar binnen schuift. Komt het door de ervaring? Dominique benadrukt dat ze de vorige keer deze proef ook al heeft moeten doen, maar dat geldt ook voor de meeste andere kandidaten, want dit is natuurlijk de All Stars editie. Dominique via Instagram: “De vorige keer heb ik rattenschedels, kokoswormen en varkens hersenen gegeten.. Wat staat er vandaag allemaal op de planning? Ik kan je vertellen, dit wordt een pareltje om naar te kijken“.

Lees ook: Stuiterende Dominique Hazeleger gooit benen uit elkaar

Dominique Hazeleger blikt terug op eetproef van 2018

Dominique Hazeleger deelt beelden van haar vorige eetproef, namelijk in seizoen 2018. De deelneemster was hier dus nog onbekend, en deed mee aan Expeditie Robinson. In deze proef moest de brunette onder andere rattenschedels, kokoswormen en varkens hersenen eten. Via Instagram laat ze zien hoe zij deze proef doorstond. Ook toen dook de fitte dame er gewoon in, en gaf geen enkele krimp.

Dominique Hazeleger oefent eetproef met smerige hapjes

Ook deelt Dominique Hazeleger andere smerige beelden via Instagram. De kandidate laat zien hoe zij op dappere wijze ‘Surströmming’ naar binnen werkt. Dit is een Zweedse delicatesse die bestaat uit gefermenteerde oostzeeharing. De brunette werkt ook deze gegiste vis zo in één keer naar binnen, zonder ook maar iets te laten zien. Deze vis schijnt zo ontzettend vies te zijn, dat je de geur al vanaf 100 meter afstand ruikt. Als je deze naar binnen krijgt, ben je een hele grote. Meestal nemen mensen maar een klein stukje, voor een weddenschap of uitdaging. Maar nee, Dominique werkt rustig de hele vis naar binnen. Is dit haar manier van oefenen voor de gevreesde eetproef?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!