Doet deze vrouw mee aan nieuw seizoen Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt erop dat deze twee presentatrices in het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zitten. Da’s een prettig vooruitzicht!

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zit er weer aan te komen! Tijd om de social media van willekeurige BN’ers uit te kammen om te zien of ze ten tijde van de opnames ‘off the radar’ geweest zijn! Wat blijkt? Deze twee vrouwen bleven allebei muisstil, en hebben zich dus ‘verdacht’ gemaakt! We hopen ze op 2 januari te zien in het nieuwe WIDM-seizoen!

Michelle Willemsen van de Telegraaf in WIDM?

De eerste naam die door online onderzoekers opgegooid wordt als ‘zeer waarschijnlijke’ deelnemer is die van Michelle Willemsen. Je kan deze brunette (25) kennen als verslaggeefster voor online filmpjes van De Telegraaf. Ook is ze het zusje van DJ Mike Williams, en werd ze een tijd gelinkt aan DJ Hardwell. Tegenwoordig lijkt Michelle vrijgezel te zijn. Aan haar Instagrampagina te zien houdt ze van reizen en avontuur, dus staat een WIDM-deelname op haar lijf geschreven!

Charlotte Nijs (SBS) ook Wie Is De Mol?-kandidaat

Als er iemand verstand heeft van politieke spelletjes, is het Charlotte Nijs. Deze blondine (31) is politiek verslaggeefster van SBS, en kent dus haar weg in de wandelgangen. Ze zou dus behalve Wie Is De Mol?-kandidaat ook héél goed de Mol kunnen spelen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!