Doet deze vrouw mee aan nieuw seizoen Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt erop dat deze twee presentatrices in het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zitten. Da’s een prettig vooruitzicht!

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zit er weer aan te komen! Tijd om de social media van willekeurige BN’ers uit te kammen om te zien of ze ten tijde van de opnames ‘off the radar’ geweest zijn! Wat blijkt? Deze twee vrouwen bleven allebei muisstil, en hebben zich dus ‘verdacht’ gemaakt! We hopen ze op 2 januari te zien in het nieuwe WIDM-seizoen!

Michelle Willemsen van de Telegraaf in WIDM?

De eerste naam die door online onderzoekers opgegooid wordt als ‘zeer waarschijnlijke’ deelnemer is die van Michelle Willemsen. Je kan deze brunette (25) kennen als verslaggeefster voor online filmpjes van De Telegraaf. Ook is ze het zusje van DJ Mike Williams, en werd ze een tijd gelinkt aan DJ Hardwell. Tegenwoordig lijkt Michelle vrijgezel te zijn. Aan haar Instagrampagina te zien houdt ze van reizen en avontuur, dus staat een WIDM-deelname op haar lijf geschreven!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michelle Marlène Willemsen (@michellemarlene) op

Charlotte Nijs (SBS) ook Wie Is De Mol?-kandidaat

Als er iemand verstand heeft van politieke spelletjes, is het Charlotte Nijs. Deze blondine (31) is politiek verslaggeefster van SBS, en kent dus haar weg in de wandelgangen. Ze zou dus behalve Wie Is De Mol?-kandidaat ook héél goed de Mol kunnen spelen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Nijs (@charlottehvnl) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!