Doet deze vrouw mee aan nieuw seizoen Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt erop dat deze twee presentatrices in het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zitten. Da’s een prettig vooruitzicht!

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zit er weer aan te komen! Tijd om de social media van willekeurige BN’ers uit te kammen om te zien of ze ten tijde van de opnames ‘off the radar’ geweest zijn! Wat blijkt? Deze twee vrouwen bleven allebei muisstil, en hebben zich dus ‘verdacht’ gemaakt! We hopen ze op 2 januari te zien in het nieuwe WIDM-seizoen!

Michelle Willemsen van de Telegraaf in WIDM?

De eerste naam die door online onderzoekers opgegooid wordt als ‘zeer waarschijnlijke’ deelnemer is die van Michelle Willemsen. Je kan deze brunette (25) kennen als verslaggeefster voor online filmpjes van De Telegraaf. Ook is ze het zusje van DJ Mike Williams, en werd ze een tijd gelinkt aan DJ Hardwell. Tegenwoordig lijkt Michelle vrijgezel te zijn. Aan haar Instagrampagina te zien houdt ze van reizen en avontuur, dus staat een WIDM-deelname op haar lijf geschreven!

Charlotte Nijs (SBS) ook Wie Is De Mol?-kandidaat

Als er iemand verstand heeft van politieke spelletjes, is het Charlotte Nijs. Deze blondine (31) is politiek verslaggeefster van SBS, en kent dus haar weg in de wandelgangen. Ze zou dus behalve Wie Is De Mol?-kandidaat ook héél goed de Mol kunnen spelen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.