Doet deze vrouw mee aan nieuw seizoen Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt erop dat deze twee presentatrices in het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zitten. Da’s een prettig vooruitzicht!

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zit er weer aan te komen! Tijd om de social media van willekeurige BN’ers uit te kammen om te zien of ze ten tijde van de opnames ‘off the radar’ geweest zijn! Wat blijkt? Deze twee vrouwen bleven allebei muisstil, en hebben zich dus ‘verdacht’ gemaakt! We hopen ze op 2 januari te zien in het nieuwe WIDM-seizoen!

Michelle Willemsen van de Telegraaf in WIDM?

De eerste naam die door online onderzoekers opgegooid wordt als ‘zeer waarschijnlijke’ deelnemer is die van Michelle Willemsen. Je kan deze brunette (25) kennen als verslaggeefster voor online filmpjes van De Telegraaf. Ook is ze het zusje van DJ Mike Williams, en werd ze een tijd gelinkt aan DJ Hardwell. Tegenwoordig lijkt Michelle vrijgezel te zijn. Aan haar Instagrampagina te zien houdt ze van reizen en avontuur, dus staat een WIDM-deelname op haar lijf geschreven!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michelle Marlène Willemsen (@michellemarlene) op

Charlotte Nijs (SBS) ook Wie Is De Mol?-kandidaat

Als er iemand verstand heeft van politieke spelletjes, is het Charlotte Nijs. Deze blondine (31) is politiek verslaggeefster van SBS, en kent dus haar weg in de wandelgangen. Ze zou dus behalve Wie Is De Mol?-kandidaat ook héél goed de Mol kunnen spelen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Nijs (@charlottehvnl) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!