Doet deze vrouw mee aan nieuw seizoen Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt erop dat deze twee presentatrices in het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zitten. Da’s een prettig vooruitzicht!

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zit er weer aan te komen! Tijd om de social media van willekeurige BN’ers uit te kammen om te zien of ze ten tijde van de opnames ‘off the radar’ geweest zijn! Wat blijkt? Deze twee vrouwen bleven allebei muisstil, en hebben zich dus ‘verdacht’ gemaakt! We hopen ze op 2 januari te zien in het nieuwe WIDM-seizoen!

Michelle Willemsen van de Telegraaf in WIDM?

De eerste naam die door online onderzoekers opgegooid wordt als ‘zeer waarschijnlijke’ deelnemer is die van Michelle Willemsen. Je kan deze brunette (25) kennen als verslaggeefster voor online filmpjes van De Telegraaf. Ook is ze het zusje van DJ Mike Williams, en werd ze een tijd gelinkt aan DJ Hardwell. Tegenwoordig lijkt Michelle vrijgezel te zijn. Aan haar Instagrampagina te zien houdt ze van reizen en avontuur, dus staat een WIDM-deelname op haar lijf geschreven!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michelle Marlène Willemsen (@michellemarlene) op

Charlotte Nijs (SBS) ook Wie Is De Mol?-kandidaat

Als er iemand verstand heeft van politieke spelletjes, is het Charlotte Nijs. Deze blondine (31) is politiek verslaggeefster van SBS, en kent dus haar weg in de wandelgangen. Ze zou dus behalve Wie Is De Mol?-kandidaat ook héél goed de Mol kunnen spelen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Nijs (@charlottehvnl) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!