Dochter Johan Derksen wijst Hélène Hendriks aan als opvolger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen zit deze week flink in de nesten. Hij is van de televisie gehaald en het is nog maar de vraag of hij ooit weer terug komt. Maar gelukkig is daar Hélène Hendriks.

Het zit de oude bromsnor Johan Derksen ook niet mee deze week. Na een verkeerde uitspraak bij Vandaag Inside en de flinke mediarel die daardoor ontstond, hebben de heren maar besloten om er mee op te houden. En dat is natuurlijk een flinke domper voor al hun fans, die nog wel geloofden in een nieuw seizoen van Vandaag Inside. Maar helaas mocht het niet zo zijn. De dochter van Johan, Marieke Derksen, heeft al de perfecte opvolgster voor de heren gevonden in Hélène Hendriks.

Lees ook: Redden deze BN’ers de carrière van Johan Derksen bij Vandaag Inside?
Johan legt nog even uit wat er gebeurt is in heldere video

Voor als je niet helemaal meer helder hebt wat er nu precies gebeurt is, dan kan Johan zelf je daar nog wel even bij helpen. De bromsnor verteld op bovenstaande video nog maar een keer wat er, in zijn beleving gebeurt is en wat de bedoeling was van zijn uitspraak. Niet dat het heel veel verschil maakt. Johan is van de buis. En dat betekent dat er snel iets nieuws moet worden gevonden, anders dan slaat de verveling toe. Gelukkig weet de dochter van Johan daar nog wel iets moois voor. Waarom schuiven ze niet gewoon Hélène Hendriks naar voren?
Marieke Derksen vindt Hélène Hendriks een ontzettend goede presentatrice

In haar post laat Marieke weten dat ze Hélène Hendriks een ontzettend goede presentatrice en talkshow host vindt. Hélène heeft inmiddels de touwtjes over genomen van Johnny de Mol bij HLF8omdat Johnny zelf ook kampt met allerlei beschuldigingen. Het gaat zo te zien flink mis in televisieland en Hélène plukt daar momenteel de vruchten van. Misschien is een doorstart van Vandaag Inside dan toch nog mogelijk, met Hélène, Marieke en nog een derde vrouw naar keuze. Dat zou het waarschijnlijk ook heel goed doen op de televisie. En dan kunnen ze misschien Johan nog een keertje uitnodigen als tafelgast, zodat hij als vanouds ook weer zijn zegje kan doen.
René komt niet meer terug, die heeft een nieuwe carrière gevonden

Wat er ook met het programma gebeurt, want er zijn al weer geruchten dat het terug komt, kijkers hoeven waarschijnlijk niet te rekenen op een terugkeer van René van der Gijp naar televisieland. De voetballer heeft het aan de foto te zien veel te druk met zijn nieuwe loopbaan als kapper. Natuurlijk weet René alles over haar, dat zie je meteen. Misschien ook maar beter dat dit zijn nieuwe passie gaat worden. Dan kunnen al die voetballers voor hun nieuwe kapsel bij René langs om vervolgens in zijn stoeltje alles te mogen zeggen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.