Dit zijn de 8 knappe zussen van Yolanthe Cabau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau en haar zussen op de foto

Durf je blind te roepen dat Yolanthe Cabau de mooiste vrouw van haar familie is? Dan heb je alle acht (!) zussen van Yolanthe Cabau waarschijnlijk nooit ’n kans gegeven! Yo kennen we inmiddels goed, maar haar Nederlands-Spaanse zussen zijn ook stuk voor stuk een plaatje! Yolanthe heeft een enorme familie. Naast haar acht zussen heeft ze ook vier broers. Dat de familie Cabau van Kasbergen met zoveel is komt door het tweede huwelijk van haar vader. Zit je klaar? We zetten alle zusjes voor je op een rij…

Nathalie Cabau van Kasbergen

Nathalie is de oudste van alle zussen, deze dame is in 1976 geboren en zelfstandig onderneemster. Heb je altijd al je huis opnieuw willen laten inrichten? Dan ben je bij Nathalie aan het juiste adres. Met haar eigen bedrijf heeft ze namelijk al meer dan 15 jaar ervaring met interieurdesign. Nathalie woont op het prachtige Spaanse Ibiza en is moeder van twee kinderen. Op de foto hieronder is zij helemaal linksboven, boven Yolanthe Cabau.

Deborah Cabau van Kasbergen

Deborah is een astrologisch businesscoach. Zo helpt ze ondernemende vrouwen met astrologie als strategie. Hierover heeft deze zakenvrouw ook een eigen Podcast en is ze graag bezig met horoscopen. Dus voor je dagelijkse portie spiritualiteit kan je bij deze dame terecht. De genen van Cabau worden gelukkig nog generatie op generatie doorgegeven. Zo is op de Instagram van Deborah te zien dat zij een prachtige dochter heeft.

Kalin Cabau van Kasbergen

De derde zus in het rijtje is degene die in het midden staat op onderstaande foto. Hou je de zusjes nog een beetje uit elkaar? Kalin is de zus die misschien wel het minst in de schijnwerpers staat. Op de Insta van haar bekende zus Yolanthe is ze dan ook weinig terug te vinden. Zonde! Zo’n knappe verschijning hou je toch niet geheim voor de buitenwereld?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk)

Rebecca Cabau van Kasbergen

Deze 37-jarige schoonheid komt misschien wel het dichtste in de buurt bij Yolanthe. Niet alleen qua uiterlijk lijken ze op elkaar, maar ook in hun gedrag zijn zusjes Rebecca en Yolanthe bijna identiek. Geen wonder dat het nog wel eens wil botsen tussen de twee. Zo had Yolanthe met zus Rebecca jarenlang ruzie over de erfenis van hun in 2007 overleden vader. Die strijdbijl is intussen gelukkig begraven. Rebecca is regelmatig te zien op de Insta van Yolanthe, waarop ze inmiddels ruim 1,3 miljoen volgers heeft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@rebeccacabau)

Xelly Cabau van Kasbergen

Xelly Cabau van Kasbergen is het bekendste zusje van Yolanthe. Xelly is de eerste jongere zus Yo. Ze schelen ongeveer 4 jaar. Xelly is carrièrevrouw én moeder: ze is in verwachting van haar tweede kindje, maar heeft tussendoor ook een mooie eigen carrière opgebouwd. Xelly is een hairstyliste, make-up artiest en acteur. De Spaanse brunette wordt daarom vaak niet meer gezien als ‘het zusje’ van. Xelly Cabau gaat na haar zus Yolanthe het lekkerste op Instagram met inmiddels 174.000 volgers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk)

Marina Cabau van Kasbergen

Marina Cabau van Kasbergen laat er geen gras over groeien. De ene na de andere uitdagende foto vliegt je om de oren op haar Instagram. Marina was ook het jongere zusje dat het beste kon opschieten met de ex-partner van Yolanthe, Wesley Sneijder. Het jongere zusje van Yolanthe staat, hoe kan het ook anders, model voor het nieuwe lifestylemerk cabaulifestyle waar Yolanthe de oprichtster van is. Ook is de sportieve kant van deze brunette te volgen via haar Insta.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@marinacabau)

Ada Cabau van Kasbergen

Ada Cabau van Kasbergen staat net als haar oudere zus Kalin Cabau van Kasbergen niet graag in de schijnwerpers. Tijdens de fotoshoot van Yolanthe Cabau en haar zussen kon Ada er helaas niet bij zijn door een examen. Toch staat Ada wel op Instagram, op onderstaande foto zie je Ada met haar hele familie. Ze staat hier helemaal rechts op de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Xavi Cabau (@xavicabau)

Lluna Cabau van Kasbergen

Lluna Cabau van Kasbergen is het jongste zusje. Ze is pas 23 jaar, maar ze doet zeker niet onder voor haar oudere zussen. Ook hier zijn de Spaanse roots goed te zien. Lluna is geboren en getogen in Spanje en woont hier ook nog steeds.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LlunaBelle Cabau (@lluna_cabau)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen gaat op knieën in spannend pakje

Heleen van Royen deelt met regelmaat spannende foto's van zichzelf. Deze keer laat ze zichzelf ook weer helemaal gaan!

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!