Dit wist je nog niet over Sylvana Ijsselmuiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana Ijsselmuiden is een van de leukste presentatrices van het moment. Ze is het vaste gezicht van de website Dumpert en doet veel rondom de F1. Maar er is een hoop wat je nog niet wist over Sylvana. 

De afgelopen jaren is Sylvana Ijsselmuiden enorm gestegen in populariteit. Ze is een van de leukste, meest grappige en oprechte mensen voor de camera. En dat straalt ze ook volledig uit. Het is dus niet gek dat iedereen weg is van de blonde presentatrice. Maar er zijn ook een hoop dingen die je nog niet weet over de presentatrice.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelde opvallende foto tijdens F1-weekend

De carrière van Sylvana

Sylvana IJsselmuiden is geboren en getogen in Leeuwarden, Friesland. Na haar studie Artiest Drama probeerde de blondine het te maken in televisieland. Ze startte op SBS6 voor John de Mol. Hierna presenteerde ze nog het een en ander bij XITE, Omrop Fryslân en RTL 4. Ook had ze een bescheiden rol in de film Fissa. Het grote werk zou pas later komen.

Sylvana op Dumpert en bij Autobahn F1

De afgelopen jaren is Sylvana vooral bekend geworden van haar werk op de site Dumpert. Ze presenteerde de filmpjesrubriek Dumpertreeten als een van de vaste hosts en neemt geregeld filmpjes op voor op de website. Ook kan je Sylvana kennen van haar presentatiewerk voor de Autobahn F1 show, die uitgezonden wordt door het populaire online autoblad Autobahn.

De vriend van Sylvana, Steijn Schothorst

Alle reaguurders op Dumpert zullen er wel even een traan om moeten laten, maar het is toch echt waar. Sylvana heeft een vriend. Ze heeft een relatie met autocoureur Steijn Schothorst, zoon van autocoureur Jeroen Schothorst. De twee zijn al een tijdje bij elkaar en het gaat hartstikke goed tussen de twee. Sylvana is ook vaak aanwezig bij de races van Steijn, waar ze hem hard aanmoedigt.

Sylvana IJsselmuiden was ernstig ziek

In 2020 liet Sylvana iedereen even schrikken. Toen onthulde ze namelijk met een opvallend bericht op Instagram dat ze ooit baarmoederhalskanker overwonnen heeft. Sylvana had daar in het verleden nog nooit over gesproken. Het leverde haar een stortgolf aan lieve reacties op.

Ze staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland

FHM riep Sylvana IJsselmuiden in 2020 uit tot ‘mooiste vrouw van Nederland’. En die titel heeft Sylvana meer dan verdiend. De blondine is de ultieme girl next door. Met haar prachtige looks, haar gevatte gevoel voor humor en haar positie als one of the guys maakt haar voor vele mannen erg aantrekkelijk. Ze wordt vooral omschreven als benaderbaar en is door de jaren heen lekker zichzelf gebleven. En dat mag beloont worden. Vandaar dat ze de titel ‘mooiste vrouw van Nederlan’ enorm verdiend.

Sylvana helpt met een gesloopte auto

Sylvana zag op het nieuws hoe de auto van Tonnie uit Tilburg helemaal aan diggelen geslagen was. Dat vond de blonde presentatrice echt niet kunnen. Dus besloot ze om er werk van te maken. Ze deed een oproep binnen haar netwerk om de auto te laten maken. Tonnie was helemaal in tranen. Dat ging Sylvana niet in de koude kleren zitten. Sylvana is echt een prachtmens wat dat betreft. Even geleden hielp ze ook al een man wiens grote Knex reuzenrad was gestolen. Een mooie dame met een hart van goud.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...