Dit vind Nederland van nieuwe opzet Studio Voetbal met publiek: ‘Slechte imitatie’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Studio Voetbal heeft de opzet van het programma verandert, vanaf heden zal er namelijk publiek aanwezig zijn in de uitzending. De tafelgasten zijn enthousiast, maar de kijkcijfers en reacties zijn niet bepaald rooskleurig..

Kijkcijfers Studio Voetbal met publiek niet bepaald hoog

De eerste aflevering van Studio Voetbal inclusief publiek zit er op. De conclusie van de kijker is niet bepaald positief. Het is natuurlijk een vreemd gezicht, VI-achtig publiek bij een programma dat zich altijd een beetje afgezet heeft tegen VI. Wil de NOS met Studio Voetbal tóch iets meer op Vandaag Inside gaan lijken? Het programma leek de afgelopen weken dankzij Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk al meer op een voetbalkantine!

Wat live-publiek daadwerkelijk toevoegt aan Studio Voetbal? Verhoogt het ’t plezier bij de kijker? Of doet het wonderen voor de kijkcijfers? Kijkcijferexpert Tina Nijkamp was óók nieuwsgierig, en ging op onderzoek uit. Ze kreeg van een kijker de vraag in haar DM op Instagram. Het antwoord deelde ze met ál haar volgers. Waar het op neerkwam: er keken in totaal 494.000 mensen naar Studio Voetbal. Kortom, een kijkcijfer dat niet opvallend laag, maar ook zeker niet heel hoog is. Nu is het uiteraard lastig om na één aflevering al conclusies te trekken. Als je de reacties op X, voorheen Twitter, bekijkt kan je wél alvast een beetje peilen hoe de gemiddelde kijker denkt over de aanpassingen aan het praatprogramma…

Studio Voetbal met live-publiek valt niet in de smaak bij kijker

Naast de directie is ook Presentator Sjoerd van Ramshorst is maar al te blij met deze verandering. ‘We maken het programma tenslotte voor de kijkers, dan is het helemaal mooi dat zij hier ook live bij kunnen zijn.’ Als je op X kijkt zie je echter toch dat er weinig kijkers zijn die enthousiaste geluiden laten horen. Een enkeling is zelfs héél uitgesproken negatief. Men vindt het totaal onnodig, geen meerwaarde hebben of een waardeloze kopie van VI. Zie hieronder een aantal van de meest opvallende reacties.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!