Dit MOET je weten over zangeres Emma Heesters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is zonder twijfel een van de meest invloedrijke artiesten van het moment. Maar er zijn ook nog genoeg dingen die je nog niet van haar weet!

Emma Heesters scoort de ene na de andere hit en staat bovenaan de lijst met meest invloedrijke artiesten van het moment. Emma is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Tijd dus om eens te kijken naar het leven van Emma, want er zijn meer dan genoeg dingen die je nog niet weet, maar wel moet weten, over de zangeres.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Emma Heesters

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

De zangcarrière van Emma Heesters

Emma begon al als achtjarig meisje met zingen. Ze startte op het Kinderen voor Kinderen Songfestival haar muzikale carrière namens de provincie Zeeland. Natuurlijk kwam de kleine Emma als winnaar uit de bus. Een aantal jaar later startte ze haar eigen YouTube kanaal en werd al gauw steeds populairder. Behalve covers maakte Emma ook een aantal eigen nummers. En dat wilde ze steeds meer gaan doen. Uiteindelijk kreeg ze een platencontract aangeboden en inmiddels is ze een van de best scorende artiesten van Nederland. In 2019 deed ze mee met het programma Beste Zangers. Hier werd ze in één klap een bekende Nederlander dankzij haar duet met Rolf Sanchez. Sindsdien is ze niet weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Haar fans komen vooral uit Indonesië

Emma is op YouTube begonnen, omdat ze er een goed marketinginstrument in zag voor haar muziek. Via YouTube dacht ze sneller haar muziek aan de man te kunnen brengen. Dus begon ze met het maken van covers van bekende nummers. Na verloop van tijd ging Emma eens goed kijken waar haar fans eigenlijk vandaan komen. Toen kwam ze erachter dat Nederland maar een heel klein deel uitmaakt van haar trouwe fanbase. Van haar 2,5 miljoen abonnees woont ruim een derde in Indonesië. Een blond zingend meisje is daar al wat sneller speciaal dan hier in Nederland. Om haar fans een beetje tegemoet te komen maakt Emma Engelse versies van de nummers die daar in de top40 staan. En die scoren zowel binnen als buiten Nederland echt heel goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Relatie met voetballer Wesley Hoedt

Sinds 2020 is Emma Heesters helaas bezet. Ze heeft een relatie met voetballer Wesley Hoedt. Emma is niet van plan om Nederland te verlaten voor haar vriend. Dus het is zaak dat hij niet te ver weg gaat spelen. Wel is het stel, ondanks de afstand die soms tussen hen zit, extreem gelukkig. Ze maken er ook zeker geen geheim van dat ze in de toekomst ook aan kinderen willen beginnen. Emma krijgt het er dus de komende jaren maar druk mee. Een goedlopend YouTube kanaal, een succesvolle muzikale carrière en een gelukkig gezinnetje op komst. Emma zou ook niets anders meer willen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.