Dit kan je verwachten van Joost Klein op Pinkpop: zanger zorgde al eens voor totale veldslag in Landgraaf (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: tiktok

Joost Klein zorgde al een keer voor een totale veldslag bij Pinkpop en dat kan je dit jaar weer gaan verwachten!

Joost Klein is weer een beetje aan het bijkomen van het Eurovisie Songfestival. Langzaamaan begint hij weer optredens te doen en te plannen. Nu is er bekend gemaakt dat hij dit jaar weer op Pinkpop zal gaan staan, waar hij één van de grote namen zal zijn. Hij mag op de tweede dag een speciale show geven. Joost heeft in 2022 ook bij Pinkpop opgetreden en dat was een groot succes. Hij maakte de “Wall of Death” wat eigenlijk een grote moshpit is. Hier wordt midden in het publiek een grote opening gemaakt waar Joost middenin staat. Vervolgens als de drop van het liedje is, springt iedereen met elkaar naar het midden en gaat het helemaal los. Hij zal dit jaar vast weer zoiets willen doen of nog iets groters zelfs. Het zal in ieder geval een top optreden worden die je niet wilt missen!

Bekijk hier de video van Joost zijn optreden met de “Wall of Death” bij Pinkpop!

@woutr_ Een van de beste momenten van Pinkpop🔥 #joostklein #joost #pinkpop #pp22 #foryou #fyp #moshpit #wallofdeath ♬ origineel geluid – Wouter

Het verhaal van Joost Klein

Joost Klein heeft natuurlijk een zware jeugd gehad. Dat is ondertussen wel duidelijk voor de meeste mensen na het Eurovisie Songfestival. Hij verloor zijn ouders in zijn 11e en 13e levensjaar. Toen werd hij opgevangen door zijn oudere broer en zus. Joost begon in 2010 met YouTube onder de naam ‘EenhoornJoost’. Hier stopte hij in 2017 mee, want hij wilde meer op muziek richten. Door een paar hits werd hij steeds bekender en pakte hij bekendheid om uiteindelijk op het Songfestival te komen. Ondanks alles wat daar gebeurd is, heeft hij zijn naam wel nóg bekender gemaakt, want hij heeft heel veel volgers erbij gekregen.

Joost Klein Wall of Death

Meer zien van Joost Klein

Wil je meer zien van Joost Klein en bijhouden wat hij allemaal aan het doen is, of wanneer hij een optreden heeft? Neem dan ook eens een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst hij regelmatig berichten van van alles en nog wat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!