DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tijdens een opdracht in de aflevering van afgelopen week moest er goed op bepaalde mensen op een druk plein gelet worden. Wat de kandidaten niet wisten, is dat er ook drie oud-mollen in de menigte rondliepen. Niemand die ze gezien had. Toch vroeg presentator Rik van de Westelaken welke drie oud-mollen er aanwezig waren. De kandidaten begonnen met raden. Nikkie de Jager versprak zich, en lijkt zichzelf als mol ontmaskerd te hebben…

Lees ook: Peggy Vrijens is favoriet bij Wie Is De Mol?

Nikkie de Jager is de mol?

Omdat niemand gezien had welke oud-mollen er op het plein aanwezig waren, gingen ze gokken. De namen van Jon van Eerd, Dennis Weening, Margriet van der Linden en vele anderen werden genoemd. De naam die Nikkie de Jager opperde was opvallend: Rob DeKay. Op het moment dat dit seizoen van Wie Is De Mol? werd opgenomen was de laatste uitzending van het vorige seizoen nog helemaal niet uitgezonden!

Nikkie kon dus op dat moment onmogelijk weten dat Rob DeKay een ‘oud-mol’ was. Tenzij ze zelf de mol is natuurlijk – mollen krijgen in de voorbereiding altijd ’training’ van voormalig mollen. Vandaar dat diverse molloten en andere zelfbenoemde specialisten het nu zeker weten: Nikkie de Jager is de mol!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Gerelateerde berichten