DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tijdens een opdracht in de aflevering van afgelopen week moest er goed op bepaalde mensen op een druk plein gelet worden. Wat de kandidaten niet wisten, is dat er ook drie oud-mollen in de menigte rondliepen. Niemand die ze gezien had. Toch vroeg presentator Rik van de Westelaken welke drie oud-mollen er aanwezig waren. De kandidaten begonnen met raden. Nikkie de Jager versprak zich, en lijkt zichzelf als mol ontmaskerd te hebben…

Lees ook: Peggy Vrijens is favoriet bij Wie Is De Mol?

Nikkie de Jager is de mol?

Omdat niemand gezien had welke oud-mollen er op het plein aanwezig waren, gingen ze gokken. De namen van Jon van Eerd, Dennis Weening, Margriet van der Linden en vele anderen werden genoemd. De naam die Nikkie de Jager opperde was opvallend: Rob DeKay. Op het moment dat dit seizoen van Wie Is De Mol? werd opgenomen was de laatste uitzending van het vorige seizoen nog helemaal niet uitgezonden!

Nikkie kon dus op dat moment onmogelijk weten dat Rob DeKay een ‘oud-mol’ was. Tenzij ze zelf de mol is natuurlijk – mollen krijgen in de voorbereiding altijd ’training’ van voormalig mollen. Vandaar dat diverse molloten en andere zelfbenoemde specialisten het nu zeker weten: Nikkie de Jager is de mol!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!