Dit is waarom Jip van den Toorn de meest opvallende Wie Is De Mol-deelnemer is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jip van der Toorn is nu al de meest opvallende deelneemster aan het nieuwe seizoen van Wie is de Molen dat terwijl er nog geen aflevering is uitgezonden. 

Dit is waarom Jip van der Toorn de meest opvallende kandidaat van WIDM is

De leuke dame is nog relatief onbekend in Nederland. Ze is namelijk een cartoonist en daar staat meestal niet de spotlight op. Maar als je Jip eens wat beter bekijkt, dan zie je eigenlijk al meteen dat ze een ontzettend interessante dame is. Met haar leuke outfits en grote lach weet ze nu al flink de aandacht te trekken van de kijker. Als ze de mol blijkt te zijn is dat natuurlijk niet handig, maar vooralsnog is het te vroeg om dat soort conclusies te kunnen trekken. Bekijk hier Jip en haar medekandidaten uit Wie is de Mol?

Helaas mannen, Jip van der Toorn is bezet

Om gelijk maar de belangrijkste vraag te beantwoorden: Jip heeft gewoon een vriend. En dat lijkt voorlopig nog niet uit te gaan. Helaas dus voor alle mannen van Nederland. Maar niet getreurd heren, want Jip plaatst nog regelmatig leuke foto’s van zichzelf en daar houdt ze haar vriendje gewoon buiten. Dus je kan nog enorm genieten van deze dame. Daarbij ga je haar binnenkort veel zien vanwege Wie is de Mol? en hoef je dus niks te missen van deze geweldige vrouw.

Jip van der Toorn is een vrouw met gevoel voor humor

Hoewel de meeste van de plaatjes van Jip online belanden, mag ze van tijd tot tijd haar werk ook exposeren. En dat deed ze een tijdje terug in Toomler in Amsterdam. In deze comedyclub mocht op het toilet en op de bierviltjes de tekeningen van Jip verschijnen. En dat was voor de cartoonist een leuke ervaring. Jip heeft een ontzettend goed gevoel voor humor, dus om in een comedyclub te hangen met haar werk was natuurlijk een hele eer voor haar.

Je moet niet sollen met Jip van der Toorn

Behalve creatief is deze dame ook nog eens ontzettend sportief. Jip vindt het heerlijk om te boksen. Dat betekent dat je deze dame absoluut niet boos moet maken. Want als je dat doet, dan krijg je rake klappen. Dat is gelijk een waarschuwing voor de mensen die Jip nog niet kennen, maak haar vooral niet boos. Maar al dat sporten zorgt er natuurlijk wel voor dat Jip er ongelooflijk goed uit ziet. Dat merk je ook wel aan de foto’s die ze online zet. Die zien er stuk voor stuk geweldig uit.

Jip was eerder op televisie te zien

Wie is de Mol? is niet de eerste keer dat je Jip op televisie ziet. De cartoonist deed ook al een keer mee aan een seizoen van De Slimste MensEn daar hield ze het best een heel aantal afleveringen vol. Deze dame ziet er dus niet alleen goed uit, maar ze heeft ook nog eens een goed gevoel voor humor en ze is enorm slim. Er is dus genoeg om van te houden bij Jip van der Toorn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...