Dit is waarom Fresia Cousiño Arias de gevaarlijkste kandidaat van nieuw seizoen Wie Is De Mol is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben een heel goed gevoel bij de deelname van Fresia Cousiño Arias aan het nieuwe seizoen van ‘Wie Is De Mol?’. De fanatieke presentatrice gaat hoe dan ook winnen, en dit is waarom:

Het 22e seizoen van ‘Wie Is De Mol?’ begint alweer op 1 januari 2022. De echte fanatieke kijkers hebben natuurlijk al even gekeken naar de deelnemers van het aankomende seizoen. Ook dit seizoen doen er weer een hoop interessante BN’ers mee aan het spannende spelprogramma, zoals Kim Lian van der Meij, Hila Noorzai en natuurlijk Fresia Cousiño Arias. Vooral op die laatste naam hebben we erg lang gewacht, en nu doet de presentatrice eindelijk mee aan ‘Wie Is De Mol?’. Fresia is waarschijnlijk nog niet bij iedereen bekend, maar daar gaat in 2022 zeker verandering in komen. En dat komt niet alleen door haar prachtige verschijning die je waarschijnlijk bijblijft. Ook doordat we de kansen groot schatten dat de presentatrice ver gaat komen in het spelprogramma verwachten we dat heel Nederland haar binnenkort kent.
Wie is die presentatrice genaamd Fresia Cousiño Arias in WIDM?

Fresia Cousiño Arias, op de foto hierboven te zien, is een Nederlandse presentatrice. Van kinds af aan hield ze al van een potje voetballen en ging ze naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Fresia is nu 30 jaar en begon op 16-jarige leeftijd al met werken bij muziekzender TMF. Daar kwam ze toen per toeval terecht, en het beviel haar wel. In de jaren daarna werkte ze ook voor andere zenders, bijvoorbeeld AJAX TVNickelodeon en RTL. De presentatrice is toch een beetje haar kinderdroom achterna gegaan en presenteert sinds 2018 al bij ESPN. Vanaf de start van dit voetbalseizoen presenteert ze Goedemorgen Eredivisie op de zondagochtend. Dat betekent dat we haar in 2022 dus nóg vaker op TV gaan zien!

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Fresia Cousino Arias

Fresia Cousiño Arias verbergt haar relatie ook goed

Als een ding in Wie Is De Mol belangrijk is, dan is het dat deelnemers dingen goed voor zichzelf moeten houden. Het is namelijk al gevaarlijk om een klein beetje informatie te delen die invloed kan hebben op het spel. Wat dat betreft heeft de presentatrice al een goede voorsprong. Fresia Cousiño Arias zou namelijk sinds 2017 een relatie hebben met Brian Bijvoet. Toch is het maar lastig om er iets over te vinden, want ze weet haar vriend erg goed verborgen te houden. Misschien houdt ze ons al voor de gek en heeft ze niet eens een vriend. Dat is een tactiek die in Wie Is De Mol ook zeker van pas komt.

Op deze Instagram foto zie je al hoe sluw Fresia Cousiño Arias is

Deelnemers van Wie Is De Mol weten dat het belangrijk is om overal ogen te hebben. De foto die Fresia op Instagram plaatste om haar deelname van WIDM bekend te maken zegt al genoeg. Ze kijkt erg sluw uit haar ogen, dus ze maakt zeker kans om de identiteit van de mol te achterhalen. Of kijkt ze zo sluw omdat ze zelf de mol is?

Fresia houdt van voetbal en weet hoe een spelletje werkt

De ESPN presentatrice presenteert natuurlijk niet voor niets bij een sportzender. Fresia is altijd al fanatiek voetbalster geweest en speelt elk weekend nog steeds bij ASV Wartburgia, haar trouwe amateurclub in Amsterdam. Ze voetbalt in het dames 3 team en is ook zeker fan van vrouwenvoetbal. Fresia weet dus wel hoe een spelletje werkt, dus de andere deelnemers moeten uitkijken voor de presentatrice. Voor je het weet heeft Cousiño Arias je buitenspel gezet…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.