Kayleigh (32) is Donald Trumps nieuwe persvoorlichter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Donald Trump heeft weinig geduld als het gaat om persvoorlichters. Voor de zoveelste keer tijdens zijn presidentschap zet hij een nieuw gezicht tegenover het hongerige korps van journalisten. Hij heeft wel een duidelijke voorkeur: Kayleigh McEnany is na Sarah Sanders en Stephanie Grisham de derde vrouw op rij die ‘press secretary’ mag zijn. De 32-jarige blondine werd meteen in het diepe gegooid.

Wat is de taak van een persvoorlichter? In Donald Trumps geval hoeft de ‘press secretary’ lang niet altijd persconferenties te leiden. Ruim een jaar lang moesten zijn woordvoerders hun mond houden. Misschien dat de job daarom wat minder populair was dan bij andere presidenten. Blonde Kayleigh McEnany heeft wat dat betreft geluk: zij was de eerste die begin mei weer een eigen persconferentie mocht geven.

Kayleigh McEnany belooft niet te liegen

Tijdens haar ‘moment of fame’ beging Kayleigh McEnany meteen een beginnersfoutje: ze maakte een belofte. “Ik zou nooit tegen jullie liegen”, zei ze tegen de aanwezige journalisten. Als het je werk is om de soms wat ongenuanceerde uitspraken van Trump weg te poetsen, gaat het lastig worden om zo’n belofte te houden. Hoe graag je Kayleigh ook op haar mooie blauwe kijkers wil geloven.

Carrièrevrouw naast Donald Trump

Donald Trump heeft een hele specifieke smaak in vrouwen, maar over Kayleigh McEnany is hij uitermate tevreden. Hij deelde al ’n keer een foto van Kayleigh in een Superwoman-kostuum, maar hij had haar natuurlijk al langer in het vizier. Ze was Trumps campagnewoordvoerster tijdens zijn eerste verkiezing. Sindsdien was ze vooral op Fox News te zien als ’talking head’. Ongeacht of je het eens bent met haar politieke voorkeur: met deze dame zou je toch graag een keer ’n House of Cards bouwen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?