Kayleigh (32) is Donald Trumps nieuwe persvoorlichter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Donald Trump heeft weinig geduld als het gaat om persvoorlichters. Voor de zoveelste keer tijdens zijn presidentschap zet hij een nieuw gezicht tegenover het hongerige korps van journalisten. Hij heeft wel een duidelijke voorkeur: Kayleigh McEnany is na Sarah Sanders en Stephanie Grisham de derde vrouw op rij die ‘press secretary’ mag zijn. De 32-jarige blondine werd meteen in het diepe gegooid.

Wat is de taak van een persvoorlichter? In Donald Trumps geval hoeft de ‘press secretary’ lang niet altijd persconferenties te leiden. Ruim een jaar lang moesten zijn woordvoerders hun mond houden. Misschien dat de job daarom wat minder populair was dan bij andere presidenten. Blonde Kayleigh McEnany heeft wat dat betreft geluk: zij was de eerste die begin mei weer een eigen persconferentie mocht geven.

Kayleigh McEnany belooft niet te liegen

Tijdens haar ‘moment of fame’ beging Kayleigh McEnany meteen een beginnersfoutje: ze maakte een belofte. “Ik zou nooit tegen jullie liegen”, zei ze tegen de aanwezige journalisten. Als het je werk is om de soms wat ongenuanceerde uitspraken van Trump weg te poetsen, gaat het lastig worden om zo’n belofte te houden. Hoe graag je Kayleigh ook op haar mooie blauwe kijkers wil geloven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KayleighMcEnany (@kayleighmcenany) op

Carrièrevrouw naast Donald Trump

Donald Trump heeft een hele specifieke smaak in vrouwen, maar over Kayleigh McEnany is hij uitermate tevreden. Hij deelde al ’n keer een foto van Kayleigh in een Superwoman-kostuum, maar hij had haar natuurlijk al langer in het vizier. Ze was Trumps campagnewoordvoerster tijdens zijn eerste verkiezing. Sindsdien was ze vooral op Fox News te zien als ’talking head’. Ongeacht of je het eens bent met haar politieke voorkeur: met deze dame zou je toch graag een keer ’n House of Cards bouwen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KayleighMcEnany (@kayleighmcenany) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KayleighMcEnany (@kayleighmcenany) op

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is diep onder indruk van zwarte paal op voetbalveld

Hélène Hendriks deelde via Instagram een wel heel opvallende foto. De blonde presentatrice stond flink voor paal..

Video: Gaby Blaaser trekt ongedierte aan met nieuwe lippen

Gaby Blaaser deelt met veel plezier haar zware leven als een influencer. Hierin zijn Gaby haar lichaam en gezicht haar verkoop product. Om dit een beetje te stimuleren is Gaby absoluut niet vies van een spuitje hier of daar. En alle mannen zijn niet de enige die aan deze opgespoten lippen hangen...

Foto: Heleen van Royen ingezet als lokkertje voor de kijker van Vandaag Inside

Vandaag Inside gaat een flinke uitdaging aan. Het programma besluit daarom om kijkcijferkanon Heleen van Royen weer uit te nodigen...

Gerelateerde berichten