Kayleigh (32) is Donald Trumps nieuwe persvoorlichter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Donald Trump heeft weinig geduld als het gaat om persvoorlichters. Voor de zoveelste keer tijdens zijn presidentschap zet hij een nieuw gezicht tegenover het hongerige korps van journalisten. Hij heeft wel een duidelijke voorkeur: Kayleigh McEnany is na Sarah Sanders en Stephanie Grisham de derde vrouw op rij die ‘press secretary’ mag zijn. De 32-jarige blondine werd meteen in het diepe gegooid.

Wat is de taak van een persvoorlichter? In Donald Trumps geval hoeft de ‘press secretary’ lang niet altijd persconferenties te leiden. Ruim een jaar lang moesten zijn woordvoerders hun mond houden. Misschien dat de job daarom wat minder populair was dan bij andere presidenten. Blonde Kayleigh McEnany heeft wat dat betreft geluk: zij was de eerste die begin mei weer een eigen persconferentie mocht geven.

Kayleigh McEnany belooft niet te liegen

Tijdens haar ‘moment of fame’ beging Kayleigh McEnany meteen een beginnersfoutje: ze maakte een belofte. “Ik zou nooit tegen jullie liegen”, zei ze tegen de aanwezige journalisten. Als het je werk is om de soms wat ongenuanceerde uitspraken van Trump weg te poetsen, gaat het lastig worden om zo’n belofte te houden. Hoe graag je Kayleigh ook op haar mooie blauwe kijkers wil geloven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KayleighMcEnany (@kayleighmcenany) op

Carrièrevrouw naast Donald Trump

Donald Trump heeft een hele specifieke smaak in vrouwen, maar over Kayleigh McEnany is hij uitermate tevreden. Hij deelde al ’n keer een foto van Kayleigh in een Superwoman-kostuum, maar hij had haar natuurlijk al langer in het vizier. Ze was Trumps campagnewoordvoerster tijdens zijn eerste verkiezing. Sindsdien was ze vooral op Fox News te zien als ’talking head’. Ongeacht of je het eens bent met haar politieke voorkeur: met deze dame zou je toch graag een keer ’n House of Cards bouwen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KayleighMcEnany (@kayleighmcenany) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KayleighMcEnany (@kayleighmcenany) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten