Kayleigh (32) is Donald Trumps nieuwe persvoorlichter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Donald Trump heeft weinig geduld als het gaat om persvoorlichters. Voor de zoveelste keer tijdens zijn presidentschap zet hij een nieuw gezicht tegenover het hongerige korps van journalisten. Hij heeft wel een duidelijke voorkeur: Kayleigh McEnany is na Sarah Sanders en Stephanie Grisham de derde vrouw op rij die ‘press secretary’ mag zijn. De 32-jarige blondine werd meteen in het diepe gegooid.

Wat is de taak van een persvoorlichter? In Donald Trumps geval hoeft de ‘press secretary’ lang niet altijd persconferenties te leiden. Ruim een jaar lang moesten zijn woordvoerders hun mond houden. Misschien dat de job daarom wat minder populair was dan bij andere presidenten. Blonde Kayleigh McEnany heeft wat dat betreft geluk: zij was de eerste die begin mei weer een eigen persconferentie mocht geven.

Kayleigh McEnany belooft niet te liegen

Tijdens haar ‘moment of fame’ beging Kayleigh McEnany meteen een beginnersfoutje: ze maakte een belofte. “Ik zou nooit tegen jullie liegen”, zei ze tegen de aanwezige journalisten. Als het je werk is om de soms wat ongenuanceerde uitspraken van Trump weg te poetsen, gaat het lastig worden om zo’n belofte te houden. Hoe graag je Kayleigh ook op haar mooie blauwe kijkers wil geloven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KayleighMcEnany (@kayleighmcenany) op

Carrièrevrouw naast Donald Trump

Donald Trump heeft een hele specifieke smaak in vrouwen, maar over Kayleigh McEnany is hij uitermate tevreden. Hij deelde al ’n keer een foto van Kayleigh in een Superwoman-kostuum, maar hij had haar natuurlijk al langer in het vizier. Ze was Trumps campagnewoordvoerster tijdens zijn eerste verkiezing. Sindsdien was ze vooral op Fox News te zien als ’talking head’. Ongeacht of je het eens bent met haar politieke voorkeur: met deze dame zou je toch graag een keer ’n House of Cards bouwen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KayleighMcEnany (@kayleighmcenany) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KayleighMcEnany (@kayleighmcenany) op

Laatste nieuws

Foto: Helene Hendriks wordt volledig verkeerd begrepen na optreden VI Vandaag

Hélène Hendriks heeft gereageerd op de uitspraken die ze...

De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van GTST-actrice Noa Zwan

Noa Zwan is een van de meest getalenteerde jongeren die mee doet aan Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze feitjes en foto's vallen het meest op.

Elise Schaap laat flinke heuvels zien op koude foto

Elise Schaap is een van de meest gewilde actrices van Nederland. Je ziet haar overal. Waar ze nu ook te zien is? Tussen hele koude bergen in.

Gerelateerde berichten