Dit is de beeldschone vriendin van nieuwe Ajax-coach Francesco Farioli!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Er is niet veel over bekend, maar dit is de beeldschone vriendin van Francesco Farioli, de nieuwe trainer van Ajax!

Francesco Farioli heeft de overstap gemaakt van OGC Nice naar Ajax Amsterdam. Dat is officieel bekend gemaakt door de Nederlandse club. Mensen hebben hier gemixte gevoelens over. De één vind dat het een goede trainer is, maar de ander denkt dat dit niet bij Ajax past. Farioli heeft het met OGC Nice erg goed gedaan in Frankrijk door de 5e plek te behalen. Nu nog belangrijker natuurlijk, heeft deze 35-jarige Italiaan een mooie vriendin? Er is dus niet veel bekend over zijn vriendin, maar het blijkt een model te zijn! Er is een foto op Farioli’s Instagram van ongeveer 5 jaar geleden, waar zijn vriendin, genaamd Agata Nena Alonzo, te zien is. Toch wel raar dat er verder niks wordt geplaatst, alleen is dat natuurlijk hun keuze.

Bekijk hieronder zelf de foto van een aardige tijd geleden!

Farioli en vriendin

De loopbaan van Francesco Farioli

Francesco Farioli heeft vroeger filosofie gestudeerd aan de universiteit voordat hij keeperstrainer werd bij lagere teams. In 2017 kreeg hij zijn eerste kans bij een betaalde voetbalclub, namelijk Benevento en het jaar erna bij Sassuolo. Hier bleef hij twee jaar tot hij vertrok naar Turkije. Hier werd hij alleen geen keeperstrainer maar assistent-trainer bij Alanyaspor. Na een jaar werd hij voor het eerst hoofdtrainer bij een andere Turkse ploeg, maar hier ging hij na een half jaar weer weg om terug te gaan naar Alanyaspor. Deze keer werd hij hier als hoofdtrainer aangesteld. Na dit avontuur kreeg hij een contract bij OGC Nice, waar hij gelijk heel goed begon. In de loop van het seizoen werd het iets minder, maar eindigde ze alsnog 5e. Nu gaat hij ook daar na 1 jaar weg, om Ajax te herbouwen na het slechte seizoen. We moeten maar afwachten of hem dat gaat lukken!

Meer zien van Francesco Farioli en zijn vriendin

Wil je nou op de hoogte blijven van Francesco Farioli en misschien binnenkort wel een keer van zijn vriendin Agata, dan kan je een kijkje nemen op zijn Instagrampagina! Hier plaatst hij regelmatig foto’s van wat actueel is, zoals nu veel berichten over zijn aankomst bij Ajax.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.