Dionne Stax verbijstert volgers met foto van ‘kapotte’ jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax draagt op een nieuwe foto weer een erg opmerkelijke jurk. Daardoor zorgt de presentatrice voor een kleine hartverzakking bij haar volgers. 

We zijn niet nog steeds niet bijgekomen van de outfit die presentatrice 

Vandaag is rood: de kleur van de mooie jurk van Dionne Stax

De backstage foto’s op het Instagram account van de styliste van ARIA doen ons telkens weer goed. Dat komt natuurlijk door het feit dat Dionne Stax het opera-programma wekelijks mag presenteren. Dit keer draagt ze weer een opvallend kleurtje, namelijk rood. De styliste noemt haar ook niet voor niets de ‘Lady in red’! Wat we niet van de presentatrice hadden verwacht is dat ze een korte jurk mét een split aan zou trekken. Daar overheen draagt ze een gouden riem en dat maakt haar toch wel een echte ‘lady’. Ook de hakken van Dionne zijn echt ‘high class’-materiaal; het zijn zwarte open hakken en zelfs haar nagellak is matching bij de jurk. Dionne moet wel uitkijken dat ze niet valt, want ze staat wel erg gevaarlijk op dat rooster met die naaldhakken…

Lees ook: Dionne Stax is stralende middelpunt op backstage foto

Doe maar Duur Dionne…

Telkens ziet Dionne er weer prachtig uit en ook dit keer wordt er een schepje bovenop gedaan. De presentatrice draagt namelijk een dure jurk van designermerk Valentino. Van dure kleding kan ze blijkbaar geen genoeg krijgen, want de riem die Dionne Stax om heeft is van designer Isabel Marant. De opera is natuurlijk ook een plek om chique te doen, maar  Dionne heeft het wel heel bont gemaakt deze aflevering!

Wat staat Dionne beter? Rood of Lila?

In aflevering 3 van het opera programma droeg Dionne ook al een opvallende outfit. Ze droeg een lange lila kleurige pantalon met een lila bloementopje. Hoewel die foto bijna voor hartverzakkingen zorgde bij de volgers komt deze foto ook aardig in de buurt. In de lila outfit zag Dionne Stax er helemaal zomers en vrolijk uit, terwijl ze ons in de rode jurk die echte ‘lady’ vibes geeft. Het is dus lastig om een keuze te maken, want op beide foto’s ziet de presentatrice er schitterend uit. Toch vinden we de lila outfit beter bij Dionne passen. De kleur staat mooier bij haar blonde haren en ze lijkt zich een stuk beter te voelen in het paars. Maar met de ‘lady in red’ is natuurlijk ook niks mis!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..