Dionne Stax gaat het Televizier-Ring gala presenteren!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Dionne Stax Televizier-Ring gala

Begon jij al lichtelijk chagrijnig te worden van deze donkere, druilerige dag? Wij hebben een nieuwtje dat jou door de rest van deze donderdag helpt:

Tot ons grote geluk is Jan Smit, die het televisie-gala eigenlijk zou gaan presenteren, niet in staat zijn werkzaamheden uit te voeren. De Voldendamse zanger is namelijk zelf genomineerd. En, volgens de heilige reglementen van dit gala, mag een genomineerd persoon het gebeuren niet presenteren.

Een betere vervanger hadden ze niet kunnen vinden

Wij willen degenen, die ervoor gezorgd hebben dat Jan zélf genomineerd werd, dan ook op onze blote knieën bedanken! Waar we er eerst niet aan moesten denken om naar opgedofte bn’ers op een rode loper te gaan kijken, weten we nu wel beter. Wij zitten om acht uur al klaar voor de buis, smachtend naar onze lievelings (ex-)nieuwslezeres in een hopelijk iéts te strakke avondjurk.

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Gerelateerde berichten