Dionne Stax gaat het Televizier-Ring gala presenteren!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Dionne Stax Televizier-Ring gala

Begon jij al lichtelijk chagrijnig te worden van deze donkere, druilerige dag? Wij hebben een nieuwtje dat jou door de rest van deze donderdag helpt:

Tot ons grote geluk is Jan Smit, die het televisie-gala eigenlijk zou gaan presenteren, niet in staat zijn werkzaamheden uit te voeren. De Voldendamse zanger is namelijk zelf genomineerd. En, volgens de heilige reglementen van dit gala, mag een genomineerd persoon het gebeuren niet presenteren.

Een betere vervanger hadden ze niet kunnen vinden

Wij willen degenen, die ervoor gezorgd hebben dat Jan zélf genomineerd werd, dan ook op onze blote knieën bedanken! Waar we er eerst niet aan moesten denken om naar opgedofte bn’ers op een rode loper te gaan kijken, weten we nu wel beter. Wij zitten om acht uur al klaar voor de buis, smachtend naar onze lievelings (ex-)nieuwslezeres in een hopelijk iéts te strakke avondjurk.

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten