Dionne Stax deelt schokkende foto met bijna identieke zus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax verbaast al haar volgers met een wel erg verassende foto van zichzelf met een vrouw die heel erg veel op haar lijkt. Blijkbaar heeft Dionne dus een dubbelganger!

Dionne Stax poseert met prachtige zus

Het is geen geheim van presentatrice Dionne Stax dat ze een echt familiemens is te noemen. De blondine plaatst regelmatig een foto met haar vriend of familie. Zo zien we wel vaker het nichtje van Dionne voorbij komen op haar Instagram. Dionne is opgegroeid in het Brabantse dorp Boxmeer samen met haar oudere zus. Deze zus heet Charlotte en ze is erg hecht met Dionne. Uiteraard is het contact onderhouden soms moeilijk sinds Dionne in Amsterdam woont. Toch is dat niet het grootste probleem want Charlotte woont zelf helemaal in Spanje! De roodharige zus van Dionne is naar Barcelona verhuisd voor de liefde van haar leven en ze hebben samen een dochtertje. Het was nu weer tijd voor een reünie en dat betekent een aantal mooie foto’s van Dionne, haar zus en familie. Op de tweede foto is niet te missen dat Dionne en Charlotte zussen zijn. De twee lijken ongelofelijk veel op elkaar, op de haarkleur na. Dit valt ook de volgers van Dionne op want ze raken maar niet uitgepraat over de gelijkenissen.
Lees ook: Foto: Dionne Stax waait uit op strand in luchtig shirtje

Dionne Stax geeft een grote kus weg

De familiedagen van Dionne Stax zijn uitgebreid vastgelegd met talloze foto’s. Zo is de eerste foto een echt gezinskiekje met Dionne haar moeder, vader en zus. Het vrolijke gezin geniet heerlijk van elkaar in het zonnetje onder het genot van een drankje. Dit kan natuurlijk hartstikke goed in Spanje want ze zijn op bezoek bij Charlotte. Je kan wel aan de gezichten van de familie Stax zien dat ze dolgelukkig zijn om weer samen te zijn. Op de derde foto geeft Dionne haar moeder zelfs een grote kus op haar mond. Van Dionne haar vriend krijgt ze ook nog eens een kus in haar nek. Het is dus een hartstikke gezellige boel in Barcelona. Als afsluiter zitten ze met zijn zeven uitgebreid te dineren en het nichtje van Dionne lacht breed in de camera.

Dionne Stax heeft vreemde dingen aan haar voeten

De knappe Dionne Stax presenteert natuurlijk allerlei tv-programma’s, maar misschien is Droomhuis Gezocht wel de allerbekendste. Hier gaat Dionne op pad met de crew om voor mensen het perfecte huis in het buitenland te zoeken. Dit brengt vaak vele speciale beelden met zich mee, van zonovergoten bestemmingen tot echte uithoeken. Dionne lijkt het allemaal erg leuk te vinden en ze staat open om nieuwe dingen te proberen. Zo ook tijdens de nieuwste aflevering van het programma. Dionne is in Zweden en is de mooie natuur aan het ontdekken. Dit doen ze op een wel hele bijzondere manier door middel van een wandeltocht. Tijdens deze tocht heeft Dionne een soort tennisrackets aan haar voeten waarmee ze over een natte grond heenlopen. Gelukkig kan Dionne er wel om lachen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!