Foto: Dionne Stax waait uit op strand in luchtig shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax geniet heerlijk op het strand van de zon. Met zo’n geweldig luchtig shirtje geniet niet alleen Dionne…

De knappe blondine is voor haar werk in een heerlijk zonnig land. Na werk lijkt ze even bij te komen op het strand. Met een drankje in haar hand en de zon op haar bol is het genieten geblazen. Het luchtig shirtje van Dionne Stax zorgt ervoor dat haar volgers ook genieten.

Dionne Stax kleurt groen op het strand

De mooie presentatrice heeft het goed voor elkaar. In het kikkerlandje wordt het steeds kouder en grauwer, maar daar heeft Dionne geen last van. Voor haar werk reist ze vaak de hele wereld rond. Ook nu is ze voor werk de zon aan het opzoeken. Met haar voetjes in het zand en een koud drankje in haar handen geniet Dionne Stax heerlijk. De knappe blondine heeft ook een lekker groen luchtig shirtje aan. Wie Dionne Stax kwijt is op het strand, vindt haar gelukkig wel heel snel terug. Het shirtje zorgt voor een verleidelijk inkijkje bij Dionne. Haar volgers hoor je begrijpelijk ook niet klagen.

Dionne Stax in warm land voor Droomhuis Gezocht

Dionne Stax is al langer presentatrice voor het programma Droomhuis Gezocht. Nu moest de knappe blondine voor het programma naar Spanje afreizen. Ze ging naar de stad Tarragona om daar het perfecte droomhuis te vinden. Wanneer de opnames erop zitten heeft Dionne gelukkig ook nog even tijd om te ontspannen. In een opvallend blauwe blouse laat ze weten wanneer het programma op tv te zien is. Veel volgers vinden de blouse zo mooi dat ze gelijk aan Dionne vragen waar die vandaan is. Spijtig nieuws voorhaar volgers, want ze heeft nog steeds niet gereageerd op hun vragen. Eén ding is wel duidelijk, wat ziet Dionne Stax er goed uit in die blauwe blouse! Met deze foto zorgt de knappe blondine ervoor dat haar volgers zeker gaan kijken.
Dionne Stax heeft intiem momentje

Eens in de zoveel tijd is het belangrijk om tijd door te brengen met je familie. Dit is precies wat Dionne Stax nu doet. Samen met haar familie deelt ze een intiem momentje met haar volgers. Intiem zitten ze met zijn viertjes buiten te borrelen aan een tafeltje. Dit zijn de mooiste momenten, samen met je familie weer ouderwets genieten. Dionne Stax laat ook weten dat het de liefsten mensen zijn. Met een prachtige glimlach zie je dat de knappe presentatrice hiervan geniet.

Dionne Stax gaat geen enkel avontuur uit de weg

Elk jaar doen er duizenden mensen mee aan de Nijmeegse vierdaagse. Ook Dionne Stax deed dit jaar mee. Het lijkt alsof de knappe blondine alles kan. Ze gaat geen avontuur uit de weg en elk avontuur wat ze doorloopt is een groot succes. Ook dit avontuur is een groot succes. Dionne Stax heeft de vierdaagse met succes behaald, maar de aankomende dagen komt ze niet meer overeind laat ze weten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!